Skip to main content

Στις 18 Μαΐου η 1η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Η 1η Εθνική Συνδιάσκεψη των εκλεγμένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα επιμελητήρια της χώρας με την συμμετοχή των εκπροσώπων των Σωματείων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου 2019, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Διοργανώνεται από τα Επαγγελματικά Επιμελητήρια Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πειραιά με την στήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και στόχος είναι να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

Η Συνδιάσκεψη αποσκοπεί στην πανελλήνια δικτύωση του κλάδου, την απόκτηση ενιαίας παρουσίας και την διαμόρφωση κοινών χειρισμών στα θέματα που τον αφορούν. Πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις που δρομολογούνται, θα έχει ο επιμελητηριακός θεσμός. Τα κατά τόπους επιμελητήρια θα συντελέσουν σε συνεργασία με τα Σωματεία να δημιουργηθεί ο δίαυλος συνεργασίας, πληροφόρησης, ενημέρωσης, ενιαίας δράσης και των άλλων παραμέτρων που θα ενισχύσουν την συσπείρωση του κλάδου ο οποίος τα τελευταία χρόνια με συντονισμένες προσπάθειες και δράσεις έχει αναδειχθεί σημαντικά.