Την ανάγκη η Ευρώπη να εργαστεί ώστε να υπάρξει συμφωνία με την Ελλάδα υπογράμμισε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, σημειώνοντας παράλληλα ότι η χώρα μας πρέπει να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις.
«Πρέπει οπωσδήποτε να εργαστούμε σκληρά για την επίτευξη συμφωνίας» είπε ο Ρέντσι, κατά τη διάρκεια κοινών δηλώσεών του με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, επισημαίνοντας ότι πρέπει να γίνει σεβαστή η ψήφος των Ελλήνων πολιτών.
Αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση στη χώρα του, ο Ρέντσι υπογράμμισε ότι η Ρώμη διαθέτει πλέον μια πιο ευέλικτη αγορά εργασίας και υποσχέθηκε ότι η κυβέρνησή του θα προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις μέσα στους επόμενους έξι μήνες.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












