Skip to main content

Συμφωνία Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. με Huawei στον κλάδο των φωτοβολταϊκών

Τη συνεργασία της με την Huawei, μέσω του διανομέα της την SKE Αυστρίας, ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της για την Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοίνωσε η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.,

Η ανακοίνωση της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη, όπου κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι στρατηγικοί συνεργάτες της ΚΑΥΚΑΣ, SKE/Huawei και JinkoSolar παρουσίασαν εξειδικευμένες λύσεις για μεσαίας και μεγάλης κλίμακας ενεργειακές επενδύσεις.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη των συνεργαζόμενων εταιρειών, εκπρόσωποι από ενεργειακούς φορείς, τοπικά και κλαδικά μέσα, συνεργάτες και στελέχη τεχνικών εταιρειών.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, η ΚΑΥΚΑΣ θα προβεί στην άμεση διαθεσιμότητα μετατροπέων Huawei για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις πάρκων από τις κεντρικές αποθήκες της στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Επιπροσθέτως, θα παρέχει πιστοποιημένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης προς τους συνεργάτες της προτείνοντας τις βέλτιστες τεχνικές λύσεις που αφορούν στη διαστασιολόγηση, εγκατάσταση και εκκίνηση λειτουργίας των μετατροπέων της Huawei.

naftemporiki.gr