Skip to main content

Επιχειρηματική αποστολή στην Ασία διοργανώνει το Ελληνο-γερμανικό Επιμελητήριο

Επιχειρηματική αποστολή σε τέσσερις πόλεις της Ασίας, από τις 24 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου, διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με το Ελληνοασιατικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο.

Η ομάδα των επιχειρηματιών θα επισκεφθεί διαδοχικά το Τόκυο (26-27/6), τη Σεούλ (28/6), τo Πεκίνο (29-30/6) και την Ταιπέι (3-4/7). 

Στόχος της αποστολής είναι να δώσει την ευκαιρία σε εξωστρεφείς επιχειρήσεις να αποκτήσουν επαφές με τοπικές εταιρίες και να επιδιώξουν συμφωνίες, για εξαγωγές, joint-ventures, συμπράξεις, μεταφορά τεχνογνωσίας, επενδύσεις ή να αναζητήσουν συνεργάτες-αντιπροσώπους. 

Η πρωτοβουλία θα επικεντρωθεί κυρίως στους τομείς των τροφίμων και ποτών, των χημικών-φαρμακευτικών-καλλυντικών προϊόντων, των προϊόντων τεχνολογίας, των δομικών υλικών, του real estate και του τουρισμού.

Κύριο χαρακτηριστικό της αποστολής είναι ότι ο κάθε συμμετέχων, έχοντας ατομικό πρόγραμμα, θα πραγματοποιήσει τις περισσότερες συναντήσεις Β2Β στην έδρα των τοπικών εταιριών, ώστε να έχει τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τα κατάλληλα στελέχη τους. 

naftemporiki.gr