Skip to main content

Mε τους επικεφαλής πέντε διεθνών οικονομικών οργανισμών συναντάται η Μέρκελ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τους επικεφαλής πέντε διεθνών οικονομικών οργανισμών θα συναντήσει σήμερα η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους για τρέχοντα οικονομικά θέματα, αλλά και την ατζέντα της γερμανικής προεδρίας των G-20.

Ειδικότερα, η κ. Μέρκελ θα συναντήσει τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), Χοσέ Ανχελ Γκουρία, την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Τράπεζας Τζιμ Γιονγκ Κιμ, τον γενικό διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ) / WTO Ρομπέρτο Αζεβέντο, τον γενικό διευθυντή της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας ΙLO Γκάι Ράιντερ.

Η ετήσια άτυπη συνάντηση λαμβάνει χώρα για ένατη φορά.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.