Skip to main content

Επένδυση 5 εκατ. ευρώ της Interamerican για απόκτηση Νέου Στόλου Άμεσης Βοήθειας 

Sponsored Content

Σε μια νέα επένδυση που ανταποκρίνεται απόλυτα στην πελατοκεντρική της στρατηγική προχώρησε η Ιnteramerican. Συγκεκριμένα η εταιρία έθεσε σε εφαρμογή και υλοποίησε σχέδιο σημαντικής ενίσχυσης του στόλου των οχημάτων Οδικής και Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας. Στόχος αυτής της επένδυσης είναι η περαιτέρω μείωση του χρόνου ανταπόκρισης σε περιστατικά άμεσης βοήθειας των ασφαλισμένων της, καθώς και η ενίσχυση της επιχειρησιακής δυνατότητας σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ειδικότερα, τα ήδη 222 ιδιόκτητα οχήματα Οδικής και 17 ασθενοφόρα, ενισχύθηκαν από 10 μηχανές 650cc, 4 οχήματα 4X4, 8 πλατφόρμες ρυμούλκησης και 5 ασθενοφόρα.

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Βαλαής, Γενικός Διευθυντής της Interamerican Βοήθειας, «αυτή η κίνηση αποτελεί μέρος της σημαντικής επένδυσης του Ομίλου Interamerican σε νέες τεχνολογίες και υποδομές  Άμεσης Βοήθειας, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ. Για την Interamerican αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα η παροχή βοήθειας με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, οι οποίες διευκολύνουν την καθημερινότητα των πελατών της, ώστε να νιώθουν κάθε στιγμή ασφάλεια».

Η ενίσχυση του στόλου σε συνδυασμό με την άμεση προσαρμογή των υπηρεσιών στις νέες απαιτήσεις των ηλεκτρικών οχημάτων αποτελεί κομβικό μέρος ενός συνόλου υπηρεσιών και υποδομών που έχει δημιουργήσει η Interamerican για την εξυπηρέτηση των πελατών της, την αποτελεσματική διαχείριση των πόρων της και τη βέλτιστη διαχείριση περιστατικών βοήθειας. Παράλληλα, με την ενίσχυση του στόλου με νέου τύπου σύγχρονα οχήματα επιτυγχάνεται η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της επιχειρησιακής δραστηριότητας που αποτελεί προτεραιότητα για τον οργανισμό.