Skip to main content

Απώλειες στην Wall Street

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Απώλειες κατέγραψε σήμερα το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, καθώς τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ δεν καθησύχασαν τους επενδυτές και επανέφεραν στο προσκήνιο τη συζήτηση για επιθετικές κινήσεις της Fed.

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 326,63 μονάδων (–1,02%), στις 31.834,11 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 373,44 μονάδων (–3,18%), στις 11.364,24 μονάδες.

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 65,87 μονάδων (–1,65%), στις 3.935,18 μονάδες.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.