Skip to main content

Στις 19:00 το τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού προς τους πολίτες

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Για τις 7:00 το απόγευμα της Τετάρτης προγραμματίστηκε να μεταδοθεί από την ΕΡΤ το μήνυμα του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με τα μέτρα στήριξης ενάντια στην ακρίβεια, που «κλείδωσαν» και θα παρουσιαστούν επίσημα αύριο, Πέμπτη, στις 08:30 στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.

Όπως έγινε γνωστό από το Γραφείο του Πρωθυπουργού, οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τους υπουργούς Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θόδωρο Σκυλακάκη.

Την παρουσίαση θα συντονίσει ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.