Κλειστή θα είναι στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων επιδόματος γέννησης, λόγω εργασιών συντήρησης.
Λόγω προγραμματισμένης εργασίας συντήρησης της ηλεκτρονικής υποδομής της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ), δεν θα είναι δυνατή η υποβολή αιτήσεων για το επίδομα γέννησης το Σαββατοκύριακο (22/02 και 23/02).
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), η υποβολή αιτήσεων για το επίδομα γέννησης θα είναι πάλι διαθέσιμο στους ενδιαφερόμενους από τη Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου.
naftemporiki.gr
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












