Skip to main content

Στην Κύπρο ο Γ. Μανιάτης για την τριμερή με Κύπρο και Αίγυπτο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Για την Κύπρο αναχώρησε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης, προκειμένου να συμμετάσχει στη τριμερή συνάντηση των υπουργών Ενέργειας Ελλάδας – Κύπρου και Αιγύπτου, όπου θα συζητηθούν θέματα ενεργειακής συνεργασίας ανάμεσα στις τρεις χώρες.

Η συνάντηση των υπουργών πραγματοποιείται σε συνέχεια της τριμερούς Συνόδου Κορυφής, που διεξήχθη στο Κάιρο στις 8 Νοεμβρίου.

Με την ευκαιρία αυτή ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, θα έχει και διμερή συνάντηση με τον Κύπριο Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Γιώργο Λακκοτρύπη.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.