Στα Τίρανα καταφθάνει σήμερα αποστολή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), προκειμένου να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις που είχαν διακοπεί τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών, τις οποίες επικαλείται το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΤΑ, οι διαπραγματεύσεις έχουν ως επίκεντρο τον προϋπολογισμό του 2015 και το πακέτο μέτρων που τον συνοδεύει.
«Βρισκόμασταν σε συνεχή επικοινωνία με το ΔΝΤ. Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές. Υπάρχει διαβούλευση σε μια σειρά από θέματα, αλλά συμφωνήσαμε σε αποφάσεις “κλειδιά”» δήλωσαν οι ίδιες πηγές.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












