Skip to main content

Άνοδος στη Wall Street

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με καθαρή άνοδο έκλεισε το χρηματιστήριο στη Γουόλ Στριτ, μολονότι το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών παραμένει αμφίρροπο και αμφισβητούμενο ήδη από τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς μερίδα των επενδυτών μοιάζει να προεξοφλεί ότι οι Δημοκρατικοί δεν θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν τον έλεγχο της Γερουσίας και άρα είναι απίθανες μείζονες αλλαγές πολιτικής.

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 367,63 μονάδων (+1,34%), στις 27.847,66 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με μεγάλη άνοδο 430,21 μονάδων (+3,85%), στις 11.590,78 μονάδες.

Ο δείκτης S&P 500, πιο ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 74,28 μονάδων (2,21%), στις 3.343,44 μονάδες.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.