Skip to main content

Κύπρος: Σύσκεψη για τις Κυπριακές Αερογραμμές

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου σύσκεψη για τις Κυπριακές Αερογραμμές.

Στη σύσκεψη, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, συμμετέχουν ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου των ΚΑ, ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, ο υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης, ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω, Κωνσταντίνος Πετρίδης και η γενική λογίστρια του Κράτους Ρέα Γεωργίου.

Την ίδια ώρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο πραγματοποιούν εκδήλωση διαμαρτυρίας δεκάδες εργαζόμενοι του κυπριακού αερομεταφορέα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.