Skip to main content

Σον Πεν: «Το #MeToo έχει προκαλέσει διχασμό ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Σον Πεν, βραβευμένος με δύο Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου για τις ταινίες «Σκοτεινό Ποτάμι» και «Milk», εμφανίστηκε επικριτικός απέναντι στο κίνημα #MeToo, σε τηλεοπτική του συνέντευξη. 

Ο 58χρονος Αμερικανός, μιλώντας για την καινούργια τηλεοπτική σειρά «The First» στην οποία πρωταγωνιστεί και η οποία εξελίσσεται σε  μελλοντικό χρόνο σε μια Αμερική που έχει γυναίκα Πρόεδρο, ερωτήθηκε αν η σειρά έχει επηρεαστεί από το κίνημα #MeToo.  

O Σον Πεν απάντησε πως ουσιαστικά δεν θεωρεί το #MeToo κίνημα αλλά μια σειρά από ατομικές περιπτώσεις θυμάτων και κατηγοριών, πολλές από τις οποίες είναι αστήρικτες. «Σε μεγάλο βαθμό, το πνεύμα του #MeToo έχει προκαλέσει διχασμό ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες», δήλωσε.
Επίσης, ανέφερε πως οι γυναίκες με τις οποίες συναναστρέφεται δεν θεωρούν πως εκφράζονται από το #MeToo.

«Οι γυναίκες με τις οποίες μιλάω, όχι μπροστά στην κάμερα, αλλά σε όλους τους τομείς της ζωής, έχουν μια κοινή λογική που δεν αντιπροσωπεύεται σε αυτή την συζήτηση». 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.