Το πρώτο και μεγαλύτερο σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Αποβλήτων στην Ελλάδα δημιούργησε τρία νέα tv spot-ωδή στους γκαφατζήδες της ανακύκλωσης των παλιών συσκευών.
Με κεντρικό μήνυμα «Δεν αρκεί να τις ξεφορτωθείς εσύ, πρέπει να τις ξεφορτωθεί και ο πλανήτης!», η καμπάνια έχει πρωταγωνιστή έναν… από εμάς, που κουβαλάμε από το χθες στο σήμερα τις λανθασμένες αντιλήψεις για το πού απορρίπτουμε παλιές συσκευές και λαμπτήρες.
Με χιούμορ και δυνατά insight πάνω στην ελληνική πραγματικότητα, η καμπάνια φιλοδοξεί να μας μάθει να προστατεύουμε το περιβάλλον, ανακυκλώνοντας σωστά σε περισσότερα από 16.000 σημεία συλλογής: σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, σε σούπερ μάρκετ, δημοτικά σημεία και εταιρείες – προορισμοί που όλοι μπορούμε να βρούμε εύκολα στο electrocycle.gr