Skip to main content

Η Helix Performance Coatings & Solutions παρουσιάζει το καινοτόμο NexoΙPropGuard Propeller Protection Coating System

Για την απόλυτη προστασία των συστημάτων πρόωσης και μεταλλικών επιφανειών του σκάφους σας

Η Helix Performance Coatings & Solutions παρουσιάζει ένα καινοτόμο προϊόν για τη Ναυτιλία, το Nexo|PropGuard Propeller Protection Coating System, το οποίο σχεδιάστηκε για να προστατεύει την ακεραιότητα του συστήματος πρόωσης και των υπόλοιπων μεταλλικών επιφανειών από τις επικαθίσεις των θαλάσσιων οργανισμών και τη διάβρωση.

Κορυφαία προστασία ενάντια σε θαλάσσιους οργανισμούς και διάβρωση:

Το Nexo|PropGuard προσφέρει εξαιρετική προστασία για όλες τις επιφάνειες εντός νερού, δημιουργώντας μια ενεργή επιφάνεια που δυσκολεύει και εμποδίζει την προσκόλληση θαλάσσιων οργανισμών.

 Υψηλή πρόσφυση και αντοχή:

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Nexo|PropGuard είναι η ισχυρή πρόσφυση, που αναπτύσσει σε λείες ή  μη μεταλλικές επιφάνειες. Η χημική και μηχανική πρόσφυση ως ιδιότητα σε μεταλλικές αλλά και πλαστικές επιφάνειες το καθιστούν την κορυφαία επιλογή για την προστασία των υποβρυχίων μερών του σκάφους.

Μακροχρόνια απόδοση:

Το NexoΙPropGuard προσφέρει μακροχρόνια προστασία που διαρκεί από 12 έως 24 μήνες, διασφαλίζοντας την ακεραιότητα των μεταλλικών συστημάτων πρόωσης. Η ισχυρή σύνθεσή του δημιουργεί έναν χημικό και μηχανικό δεσμό που διασφαλίζει την πρόσφυση και τη σταθερότητά του για πολλές σεζόν.

Ενεργή επιφάνεια κατά των οργανισμών:

Το NexoΙPropGuard δημιουργεί μια ενεργή επιφάνεια, αποτρέποντας τις επικαθίσεις θαλάσσιων οργανισμών με φυσικούς μηχανισμούς, χωρίς την ανάγκη ενεργών ουσιών.

Βελτιωμένη απόδοση και οικονομία:

Με μια εξαιρετικά ολισθηρή τελική επίστρωση, το Nexo|PropGuard μειώνει την αντίσταση του σκάφους, βελτιώνοντας την απόδοσή του και οδηγώντας σε σημαντική εξοικονόμηση καυσίμων και συντήρησης. Η σύνθεση του εξασφαλίζει αξιόπιστη προστασία για πολλές σεζόν, καθιστώντας το μια οικονομικά αποδοτική επιλογή για τη μακροχρόνια συντήρηση υποβρύχιων μεταλλικών εξαρτημάτων.

Αυξημένη απόδοση σκάφους:

Μειώνοντας την αντίσταση στο νερό, το Nexo|PropGuard συμβάλλει στην αυξημένη απόδοση και την ταχύτητα του σκάφους σας.

 Ευκολία εφαρμογής:

Όλα τα μέρη του κιτ Nexo|PropGuard έρχονται σε εύχρηστα μπουκάλια σπρέι, καθιστώντας την εφαρμογή απλή και γρήγορη. Είναι μονοσυστατικό προϊόν (1Κ), που κάνει την εφαρμογή ακόμα πιο εύκολη.

Ευρεία εφαρμογή:

Το Nexo|PropGuard είναι ιδανικό για μια μεγάλη γκάμα μεταλλικών επιφανειών, όπως προπέλες, άξονες, πηδάλια, flaps trim, ψύκτες τρόπιδας, πλωριά και πρυμναία προωθητικά, pod drives, sail drives και υποβρύχια φώτα.

Αυτός ο συνδυασμός αποδοτικότητας, αποτελεσματικότητας και ευκολίας χρήσης καθιστά το Nexo|PropGuard την κορυφαία επιλογή για την προστασία υποβρύχιων μεταλλικών επιφανειών. Εξοικονομήστε καύσιμα, μειώστε την ανάγκη συντήρησης και διασφαλίστε ότι οι μεταλλικές επιφάνειες του σκάφους σας θα παραμείνουν προστατευμένες για πολλές σεζόν.

Contact Info

Panayiotis Athanasakopoulos 6977002997

Website: https://h-pcs.com/