Skip to main content

Η Korinthian Foods έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work ®

Η εταιρεία διατηρεί ένα φιλικό, συμπεριληπτικό και ομαδικό περιβάλλον που θέτει τον άνθρωπο στο επίκεντρο της συνεχούς εξέλιξης κι ανάπτυξης

Η Korinthian Foods έλαβε την πιστοποίηση «Great Place to Work®», επιβεβαιώνοντας την ισχυρή και σταθερή δέσμευσή της για ένα περιβάλλον εργασίας που θέτει σε προτεραιότητα τους ανθρώπους της, λειτουργεί με σεβασμό και προσφέρει ίσες και διαρκείς ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης.

Η σημαντική αυτή διάκριση ήρθε έπειτα από μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση των εργαζομένων της εταιρείας, η οποία είναι βασισμένη κατά κύριο λόγο στην άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση των εργαζομένων της, σχετικά με την εμπειρία τους στο περιβάλλον στο οποίο εργάζονται. Συγκεκριμένα, το 2024, το 97% των εργαζομένων στην Korinthian Foods δήλωσε ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας και επαγγελματικής εξέλιξης.

Η Μαριάννα Νικολάου, HR Manager της Korinthian Foods, δήλωσε σχετικά: «Η διάκριση αυτή αποτελεί μια ακόμη επιβεβαίωση της υψηλής ποιότητας του εργασιακού περιβάλλοντος της Korinthian Foods, αλλά και μια υπόσχεση για το μέλλον. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια αφοσίωση ένα περιβάλλον εργασίας όπου κάθε φωνή ακούγεται, κάθε πρωτοβουλία ενθαρρύνεται και κάθε επιτυχία γιορτάζεται. Ευχαριστούμε όλη την οικογένεια της Korinthian Foods για τη μεγάλη συνεισφορά της σε αυτή την τόσο σημαντική διάκριση, καθώς με μεθοδική εργασία και προσήλωση στη δημιουργία ενός θετικού περιβάλλοντος εργασίας, ανέδειξε την εταιρεία μας ως “Great Place to Work”».

Στόχος της Korinthian Foods είναι η διαρκής διατήρηση ενός υγιούς και υποστηρικτικού περιβάλλοντος εργασίας για τους 130 και πλέον εργαζομένους της. Στο πλαίσιο αυτό, υλοποιεί σειρά πολιτικών και δράσεων για την ανάπτυξη μιας εταιρικής κουλτούρας που προωθεί την ποικιλομορφία, τη διαφορετικότητα και την ίση μεταχείριση των δύο φύλων, ενθαρρύνοντας την αλληλεγγύη, την ανάπτυξη και την καινοτομία.