Skip to main content

Ο όμιλος διαγνωστικών εργαστηρίων General Health Care συνεργάζεται με τον ΕΔΟΕΑΠ

Οι ιατρικές μονάδες General Health Care σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μέλη του Δικτύου Iatrica, είναι συμβεβλημένα με το Ασφαλιστικό Ταμείο του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ).

Οι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ μπορούν πλέον να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες μας με την ασφάλεια ότι παρέχονται από ένα καταξιωμένο και αξιόπιστο Διαγνωστικό Κέντρο – Πολυϊατρείο.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ομίλου ιατρός Γιώργος Βιδάκης «Η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα βήμα προς την ενίσχυση της προσφοράς υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας προς τους ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ. Βασιζόμενοι στην εμπειρία μας και την αφοσίωσή μας στην ποιότητα των υπηρεσιών,  αναλαμβάνουμε την εκτέλεση ιατρικών εξετάσεων και διαγνωστικών εξετάσεων, προσφέροντας πλήρη κάλυψη και φροντίδα στους ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ.

Μέσα από αυτήν, δεσμευόμαστε να διατηρούμε υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης και επιδίωξης της αρτιότερης ιατρικής περίθαλψης για όλους τους ασφαλισμένους».

Λίγα λόγια για το General Health Care.

Οι ιατρικές μονάδες μας απoτελούνται από όλες σχεδόν τις κλινικές ειδικότητες όπως το Καρδιολογικό τμήμα όπου διαθέτει τον πιο σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, καθώς και τις πιο εξελιγμένες μεθόδους και τεχνικές για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των πάσης φύσεως καρδιοπαθειών. Αποτελείται από επίλεκτους καρδιολόγους και ηλεκτροφυσιολόγους με μακροχρόνια κλινική εμπειρία και άριστα εκπαιδευμένοι ακόμα και στις πιο δύσκολες εξτάσεις όπως το stress echo. Τα κλινικά μας ιατρεία αποτελούνται ακόμα από Παιδοκαρδιολογικό, Παθολογικό, Γενικής Ιατρικής, Παιδιατρικό, Διαβητολογικό, Ενδοκρινολογικό, Ουρολογικό, Νεφρολογικό, Ορθοπεδικό, Πνευμονολογικό, Ρευματολογικό, Χειρουργικό, Ωτορινολαρυγγολογικό τμήμα. Πέρα από ποιοτικό πολυϊατρείο με τους πλέον καταρτισμένους ιατρούς, στις μονάδες του GHC λειτουργεί εξελιγμένο ακτινοδιαγνωστικό κέντρο στο οποίο διενεργούνται μεγάλο φάσμα εργαστηριακών και ακτινολογικών εξετάσεων.  Οι ιατρικές μονάδες General Health Care είναι εξοπλισμένες με τελευταίας γενιάς ολοκαίνουργο ψηφιακό μαστογράφο, ορθοπαντοράφο, υπερσύγχρονο μηχάνημα ακτινογραφιών και μέτρηση της οστικής πυκνότητας. Η λειτουργία όλων των μηχανημάτων και η διάγνωση των αποτελεσμάτων γίνεται από τους εξειδικευμένους και ειδικά εκπαιδευμένους γιατρούς, ακτινολόγους/ ακτινοδιαγνώστες του κέντρου μας.

Οι μονάδες του GHC δεν είναι μόνο  εξελιγμένες Διαγνωστικές Μονάδες, δεν είναι μόνο ποιοτικό πολυϊατρείο με το σύνολο σχεδόν όλων των κλινικών ειδικοτήτων και εξελιγμένο ακτινολογικό τμήμα με υπερσύγχρονα μηχανήματα, αλλά διαθέτει ακόμα ειδικά τμήματα όπως το κέντρο πόνου ή το κέντρο κεφαλαλγίας, το μετά covid έλεγχο και παρακολούθηση, κέντρο παχυσαρκίας και μεταβολισμού, Διατροφολογικό τμήμα και κέντρο ψυχοθεραπείας όπως επίσης και Ιατρικό τμήμα Πλαστικής κι Αισθητικής.