Skip to main content

Η Kerakoll Hellas στα Diamonds of the Greek Economy 2023

Ο Όμιλος Kerakoll συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων εταιρειών του κλάδου που αποκτούν την πιστοποίηση B Corp στα πλαίσια των κριτηρίων ESG

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Kerakoll Hellas βρίσκεται ανάμεσα στις επιχειρήσεις που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και συμπεριλαμβάνονται στα “Diamonds of the Greek Economy 2023” που απένειμε η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023, στo ξενοδοχείο Grande Bretagne.

Η εταιρεία για ακόμη μία χρονιά επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στο κλάδο των δομικών υλικών με θετικούς δείκτες ανάπτυξης και προχωρά στην υλοποίηση ενός ισχυρού πλάνου επενδύσεων, μέσω της επέκτασης της παραγωγικής μονάδας και των αποθηκών της, με επενδύσεις στο τμήμα R&D, με διεύρυνση της γκάμας προϊόντων στον οικοδομικό τομέα, ισχυρή επέκταση στις εξαγωγές και σημαντική επένδυση στο ανθρώπινο κεφάλαιο.

Παράλληλα, o Όμιλος Kerakoll συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων εταιρειών του κλάδου που αποκτούν την πιστοποίηση B Corp, στα πλαίσια των κριτηρίων ESG (Περιβάλλοντος, Κοινωνικής Ευθύνης και Εταιρικής Διακυβέρνησης).

Η πιστοποίηση αυτή αντιπροσωπεύει την εξέλιξη από μια παράδοση που βασίζεται στην πράσινη δόμηση, σε ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο στο οποίο το επιχειρείν αποτελεί θετική ώθηση για τη δημιουργία οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής αξίας.

Με το τρόπο αυτό ο όμιλος Kerakoll γίνεται μέρος ενός παγκόσμιου κινήματος ηγετών που εφαρμόζουν ένα βιώσιμο μοντέλο διακυβέρνησης και προσανατολίζουν τον επιχειρηματικό κόσμο προς τη κατεύθυνση αυτή.

Ευχαριστούμε θερμά τους σημαντικότερους συντελεστές αυτής της επιτυχίας: τους ανθρώπους της Kerakoll Hellas και τους συνεργάτες μας. Μαζί δημιουργούμε βιώσιμη αξία!