Skip to main content

AENO επαναπροσδιορίζει την άνεση και τον φιλικό σχεδιασμό στην οικιακή θέρμανση

Η AENO Premium LED Eco Smart Heater είναι θερμαντικά σώματα αιχμής με προηγμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας.

Η AENO επαναπροσδιορίζει την άνεση και τον φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό στην οικιακή θέρμανση με την παρουσίαση του τελευταίου της μοντέλου: AENO Premium LED Eco Smart Heater

Η AENO, κορυφαία εταιρεία στις οικιακές συσκευές, επέκτεινε τη σειρά προϊόντων της σε έξυπνες συσκευές θέρμανσης με την ανακοίνωση της πολυαναμενόμενης κυκλοφορίας του τελευταίου της μοντέλου: AENO Premium Eco Smart LED Heater. Αυτή η πρωτοποριακή προσθήκη στην οικογένεια θερμαντικών συσκευών AENO, συμπεριλαμβανομένης της φετινής διπλής νικήτριας του Red Dot Award 2023 – AENO Premium Eco Smart Heater, έχει επαναπροσδιορίσει την άνεση στο σπίτι.

Η συσκευή θέρμανσης AENO Premium Eco Smart LED διαθέτει μια νέα ψηφιακή οθόνη LED και 4 κουμπιά. Εσείς ζητήσατε – εμείς ακούσαμε. Οθόνη θερμοκρασίας (τρέχουσα και ρυθμιζόμενη από εσάς), κουμπί SMART mode (για να μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη θέρμανση ή να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία δωματίου) για αποτελεσματική και οικονομική θέρμανση, κουμπιά αυξομείωσης θερμοκρασίας και φυσικά το περίφημο κουμπί λειτουργίας από αλουμίνιο. Η φωτεινότητα της οθόνης LED προσαρμόζεται κατά περίπτωση. Ρυθμίστε τη φωτεινότητα της οθόνης LED και των κουμπιών για νυχτερινή λειτουργία και άνετο ύπνο. Η αυτόματη απενεργοποίηση των κουμπιών και της οθόνης είναι δυνατή μέσα από την εφαρμογή της AENO στο Smartphone σας (από προεπιλογή είναι πάντα ενεργοποιημένη).

Παρέχοντας τεχνολογία αιχμής και υψηλού επιπέδου προϊόντα ευρωπαϊκής ποιότητας, η AENO βρίσκεται σταθερά στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας οικιακών συσκευών. Το λανσάρισμα του AENO Premium Eco Smart LED Heater σηματοδοτεί ένα συναρπαστικό ορόσημο για την εταιρεία, καθώς επεκτείνει την κατηγορία προϊόντων της για να καλύψει τις εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών στην Ελλάδα. Τα προϊόντα αυτά είναι θερμαντικά σώματα αιχμής που συνδυάζουν ενεργειακά αποδοτική θέρμανση με προηγμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας.

Φιλικός προς το χρήστη σχεδιασμός για την καλύτερη δυνατή εμπειρία και άνεση.

Σχεδιασμένα με έναν τέλειο συνδυασμό στυλ και λειτουργικότητας, τα θερμαντικά σώματα AENO Premium Eco Smart LED διαθέτουν μια σειρά από έξυπνα χαρακτηριστικά που θα αλλάξουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τη θέρμανση. Εξοπλισμένα με προηγμένους αισθητήρες (αισθητήρας πτώσης, θερμοστάτης στο καλώδιο, έλεγχος θερμοκρασίας στον πίνακα) και τεχνολογία αιχμής, προσαρμόζονται αβίαστα στις προτιμήσεις σας, εξασφαλίζοντας τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση ανά πάσα στιγμή.

Η ψηφιακή οθόνη, η μονάδα ελέγχου με φωτισμό LED, και τα κουμπιά είναι κατασκευασμένα τόσο εγγενώς ώστε να μπορείτε να τα βρίσκετε εύκολα με την αφή ακόμα και στο σκοτάδι. Η AENO φροντίζει ώστε να μην χρειάζεται να ψάχνετε το κουμπί λειτουργίας στο πίσω μέρος – απλά απλώστε τα χέρια σας και τα ίδια τα κουμπιά θα πέσουν στα δάχτυλά σας. Όλα είναι εξαιρετικά απλά για εσάς, και ακόμη και για τους ηλικιωμένους γονείς σας!

Ταιριάζει απόλυτα σε κάθε εσωτερικό χώρο

Ο κομψός, εξαιρετικά λεπτός, σχεδιασμός (μόνο 11 χιλιοστά), τα υψηλής ποιότητας υλικά (ανοδιωμένο αλουμίνιο) και η διακριτική φωτεινότητα της οθόνης LED καθιστούν αυτό το θερμαντικό σώμα σχεδόν αντικείμενο πόθου.

Η θερμάστρα AENO Premium Eco Smart LED διατίθεται σε τρεις χρωματικές επιλογές: Γυαλιστερό Λευκό, Μαύρο Μαργαριταρένιο και Απαλό Γκρι (ΝΕΟ ΧΡΩΜΑ), ώστε να μπορείτε να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει τέλεια με το χώρο σας.

Ο «αόρατος» σχεδιασμός με το εξαιρετικά λεπτό πάνελ από ενισχυμένο γυαλί ταιριάζει απόλυτα σε κάθε χώρο, γίνεται το κύριο αξιοθέατο και το επίκεντρο των ματιών ή κρύβεται αόρατα μέσα σε αυτόν. Ο χρήστης μπορεί να το εγκαταστήσει με οποιονδήποτε τρόπο τον βολεύει και ταιριάζει στο χώρο του: στο πάτωμα ή στον τοίχο.

Επιλέξτε τον τρόπο χειρισμού που επιθυμείτε

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τον τρόπο ελέγχου του gadget του σύμφωνα με τις προτιμήσεις του και το τι θεωρεί πιο εύκολο ανά πάσα στιγμή: εξ αποστάσεως από την εφαρμογή ΑΕΝΟ στο κινητό, μέσω φωνητικών βοηθών ή χρησιμοποιώντας την ψηφιακή οθόνη και τα κουμπιά ρυθμίσεων.

Εξοπλισμένη με Wi-Fi, η συσκευή μπορεί εύκολα να ελεγχθεί μέσω της εφαρμογής για κινητά, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε τη χρήση ενέργειας, να ορίζετε προγράμματα και να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία του χώρου σε πραγματικό χρόνο. Δημιουργήστε ένα σενάριο θέρμανσης του σπιτιού και ρυθμίστε εκ των προτέρων την ιδανική σας θερμοκρασία στην εφαρμογή, ενώ βρίσκεστε ακόμη στο γραφείο.

Ελέγξτε τα πάντα με φωνητικές εντολές όταν βρίσκεστε στο σπίτι (Google Home ή Amazon Alexa) ή απλά ρυθμίστε την επιθυμητή θερμοκρασία με ένα κομψό και ευχάριστο στην αφή κουμπί αν το τηλέφωνο σας δεν είναι διαθέσιμο ή κοντά σας. Το κουμπί ρυθμίσεων και η ψηφιακή οθόνη επιτρέπουν σε οποιονδήποτε να χρησιμοποιεί τη θερμάστρα ακόμη και αν ο χρήστης της εφαρμογής δεν βρίσκεται κοντά. Κάτι που φυσικά είναι πραγματικά σημαντικό αν θέλετε να φροντίσετε τα ηλικιωμένα μέλη της οικογένειάς.

Είτε πρόκειται για τον έλεγχο της θερμοκρασίας μέσω φωνητικών εντολών είτε για την εξ αποστάσεως προσαρμογή των ρυθμίσεων μέσω της εφαρμογής smartphone, η AENO εξασφαλίζει ότι έχετε πάντα τον έλεγχο της συσκευής σας, όπου κι αν βρίσκεστε.

Προσαρμοσμένη και έξυπνη λειτουργία για εξοικονόμηση ενέργειας

Ένα από τα χαρακτηριστικά των έξυπνων θερμαντικών σωμάτων AENO, που ξεχωρίζει, είναι η ικανότητά τους να λειτουργούν σε SMART mode, όταν χρειάζεται, ώστε να διατηρούν την επιθυμητή θερμοκρασία χωρίς απώλειες ηλεκτρικής ενέργειας στον αέρα. Πείτε αντίο στα ψυχρά πρωινά και γεια σε ένα ζεστό, φιλόξενο σπίτι κάθε φορά που περνάτε την εξώπορτα.

Όλα τα μοντέλα AENO είναι πιο αποδοτικά από άλλους τύπους θερμαντικών μέσων και μεθόδων θέρμανσης (θέρμανση με επαγωγή, κλιματισμός, ενδοδαπέδια θέρμανση, κεντρική θέρμανση).

Η συσκευή χρησιμοποιεί γρήγορα και αποτελεσματικά το σύνολο των 700+ Watt ισχύος χωρίς να σπαταλάει θερμότητα ή χρήματα. Η θερμοκρασία του panel μπορεί να αλλάξει μέσω της εφαρμογής από τους 120 βαθμούς Κελσίου έως και τους 60 βαθμούς Κελσίου και αναλόγως αλλάζει το εύρος της κατανάλωσης από τα 700W+ έως και τα 150W+.

Η θερμάστρα Premium LED Eco Smart Heater είναι δύο φορές πιο αποδοτική από μια συμβατική θερμάστρα. Μόλις ο χώρος θερμανθεί σε μια καθορισμένη θερμοκρασία, η θερμάστρα απενεργοποιείται αυτόματα, χωρίς να σπαταλά επιπλέον ηλεκτρικό ρεύμα, διατηρώντας παράλληλα τη θερμοκρασία του χώρου σταθερή (στη λειτουργία SMART). Η διατήρηση της θερμοκρασίας του δωματίου είναι πάντα φθηνότερη. Μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα και να παραμείνετε ζεστοί για όσο έχετε ενεργή τη θέρμανση.

Ασφάλεια και προστασία

Η ασφάλεια σας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την AENO, και η έξυπνη θερμάστρα AENO Premium LED Eco δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι ενσωματωμένες λειτουργίες ασφαλείας, όπως το κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά, η προστασία από υπερθέρμανση και ο αισθητήρας ανατροπής/πτώσης (η θερμάστρα απενεργοποιείται σε περίπτωση πτώσης, μια σειρήνα ενημερώνει αν η θερμάστρα πέσει και αποστέλλεται και ειδοποίηση στην εφαρμογή), σας προσφέρουν ηρεμία, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε τη ζεστασιά του χώρου σας χωρίς να ανησυχείτε για ατυχήματα.

Υγιεινή θέρμανση για την καλή σας υγεία

Τα θερμαντικά σώματα AENO δεν ξηραίνουν τον αέρα και δεν «καίνε» το οξυγόνο στο χώρο – δεν είναι κλιματιστικά. Εξαιρετικά σημαντικό για την υγεία σας, οι θερμάστρες AENO δεν φυσάνε αέρα – έτσι δεν υπάρχει γύρη ή σκόνη που φυσάει γύρω από το σώμα, καθιστώντας την μια εξαιρετική συσκευή για άτομα με αλλεργίες. Το αθόρυβο, άοσμο και χωρίς σκόνη AENO Premium LED Eco Smart Heater είναι λύση μονόδρομος για οικογένειες με παιδιά και κατοικίδια ζώα.

“Στην AENO έχουμε δεσμευτεί να βελτιώνουμε συνεχώς τη ζωή των πελατών μας μέσω καινοτόμων λύσεων για τη θέρμανση του σπιτιού”, δήλωσε ο διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης για τις θερμάστρες Andrei Kazennau. “Με το λανσάρισμα των έξυπνων θερμαντικών συσκευών μας, ανεβάζουμε την άνεση ζωής και την ευκολία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας δεν αξίζουν τίποτα λιγότερο από το καλύτερο και είμαστε υπερήφανοι που το προσφέρουμε με αυτή την εξαιρετική σειρά προϊόντων. Τα μοντέλα των θερμαντικών μας συσκευών αποτελούν ένα αριστούργημα σχεδιασμού, το οποίο επιβεβαιώνεται για την πρώτη γενιά του μοντέλου θερμαντικών συσκευών AENO Premium Eco Smart και από τα βραβεία Red Dot. Ελπίζουμε ότι το νέο μοντέλο θα είναι εξίσου επιτυχημένο και θα συμπληρώσει αυτή την κατηγορία προϊόντων διευρύνοντας τις επιλογές για τους πελάτες μας. Συνεργαζόμαστε με εμπόρους λιανικής πώλησης, αρχιτεκτονικά γραφεία και στούντιο εσωτερικού σχεδιασμού, οπότε είμαστε ανοιχτοί σε συζητήσεις για όλες τις πιθανές συνεργασίες!”

Οι έξυπνες θερμάστρες AENO είναι διαθέσιμες για αγορά στη Ελλάδα από τις αρχές Νοεμβρίου στα συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής και OnLine σε:

plaisio.gr

kafkas.gr

Η επερχόμενη έναρξη των εκπτώσεων είναι η ιδανική στιγμή για να αναβαθμίσετε το σύστημα θέρμανσης του χώρου σας, για ένα ζεστό και άνετο σπίτι τον ερχόμενο χειμώνα!

Σχετικά με τις AENO & AENO Premium LED Eco Smart Heater

Η AENO είναι μια νέα και δυναμική εταιρεία έξυπνων οικιακών συσκευών, η οποία δημιουργήθηκε από μια διεθνή ομάδα μηχανικών υψηλής εξειδίκευσης. Η AENO νοιάζεται για τους πελάτες της και προσπαθεί να βελτιώνει συνεχώς τη λειτουργικότητα των προϊόντων της και να διευρύνει τις δυνατότητες της. Για την αύξηση της αξίας των προϊόντων και της ποιότητας αλλά και τη βελτιστοποίηση των διαδρομών παράδοσης στις αλυσίδες λιανικής και τους τελικούς χρήστες, η γραμμή παραγωγής για την κατασκευή των AENO premium LED eco smart heaters λειτουργεί εντός Ευρώπης, στην Πολωνία. Η AENO αποτελεί μέρος του χαρτοφυλακίου εμπορικών σημάτων της ASBIS Enterprises PLC, κορυφαίου διανομέα προϊόντων πληροφορικής στην περιοχή EMEA και διανέμεται στην Ελλάδα από την ASBIS Hellas SA.