Skip to main content

Η ISOMAT συμμετέχει ως Grand Sponsor στην αρχιτεκτονική ημερίδα ΕΣΩ

Η ISOMAT στηρίζει για άλλη μία χρονια την αρχιτεκτονική ημερίδα ΕΣΩ, ως Grand Sponsor, η οποία φέτος θα λάβει χώρα την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η ημερίδα ΕΣΩ αποτελεί έναν κορυφαίο θεσμό στην Ελλάδα που τιμά την αρχιτεκτονική και το design, φέρνοντας κοντά όλους τους επαγγελματίες της αρχιτεκτονικής, της κατασκευής, του interior και graphic design από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ως μια γιορτή της δημιουργικής σκηνής της χώρας.

Κεντρικό θέμα της φετινής 11ης διοργάνωσης είναι το «MULTIVERSE» και οι αλλαγές που φέρνει η έλευση της τεχνητής νοημοσύνης στον κλάδο της αρχιτεκτονικής, στον δρόμο προς ένα βιώσιμο μέλλον και μία αρμονική συνύπαρξη του ανθρώπου με το περιβάλλον. Σε συνέχεια της περσινής διοργάνωσης που ανέδειξε τις σύγχρονες ανάγκες που προκύπτουν από τον κοινωνικό, πολιτικό, οικονομικό και πολιτισμικό μετασχηματισμό, φέτος, η 11η ημερίδα ΕΣΩ έρχεται να φέρει τη συζήτηση και το θεωρητικό πλαίσιο σε πρακτικό επίπεδο.

Η ISOMAT ως Grand Sponsor θα βρίσκεται στην ημερίδα με δικό της stand στον χώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών επανδρωμένο με τους έμπειρους μηχανικούς της, στηρίζοντας έμπρακτα το αρχιτεκτονικό κοινό, δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και συζητώντας με τους επισκέπτες όλα όσα αφορούν τις σύγχρονες εξελίξεις του κατασκευαστικού κλάδου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα συστήματα πιστοποιημένων «πράσινων» προϊόντων της ISOMAT ως ολοκληρωμένες λύσεις στη μελέτη & κατασκευή κτιρίων που συνδυάζουν αρμονικά την αειφορία με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική οπτική, με σεβασμό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Η ημερίδα ΕΣΩ πραγματοποιείται με τη συνεπιμέλεια του περιοδικού ARCHISEARCH.gr και του Βασίλη Μπαρτζώκα, σε παραγωγή της Design Ambassador και παρουσίαση από τη δημοσιογράφο Δανάη Μακρή.

Ημερομηνία & Τόπος Διεξαγωγής:

Τετάρτη 24 Μαΐου στις 16:00, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών