Skip to main content

La vie en Rose: Στα 40 διαμάντια της ελληνικής Οικονομίας

Αναδείχθηκε ως μία από τις πιο υγιείς και ανερχόμενες επιχειρήσεις για το 2022.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου, χημικός και ιδιοκτήτρια της La vie en Rose, μαζί με τον Πρόεδρο της εταιρείας Νικόλα Μαλακοδήμο, βραβεύτηκαν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στις 14/12/22, στην εκδήλωση για τα 40 διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας που διεξήχθη από τον όμιλο της Ναυτεμπορικής. Η La vie en Rose αναδείχθηκε ως μία από τις πιο υγιείς και ανερχόμενες επιχειρήσεις για το 2022.

Όπως δήλωσε μετά τη βράβευσή της η Δήμητρα Κατσαφάδου: “Σας ευχαριστώ πολύ για αυτή την τιμητική διάκριση. Είμαι αληθινά ευγνώμων που μέσα από την ανάπτυξη της εταιρείας μπορούμε και συνεισφέρουμε στους συνανθρώπους που μας χρειάζονται.”

Ακόλουθα ο πρόεδρος της εταιρείας Νικόλαος Μαλακοδήμος δήλωσε: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μας έκανε ο κόσμος να βραβευόμαστε ανάμεσα σε τόσο σημαντικές εταιρείες καθώς και συγχαρητήρια στο θεσμό των βραβείων DIAMONDS για την αξιοκρατική και άκρως επιτυχημένη διοργάνωση.”

Η LA VIE EN ROSE BY DIMITRA KATSAFADOU είναι μια Ελληνική εταιρεία παρασκευής φυσικών καλλυντικών που δημιουργήθηκε το 2016 από την Δήμητρα Κατσαφάδου. Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι χημικός και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η αρχή έγινε από μία μικρή κατσαρόλα στην κουζίνα του σπιτιού της. Σήμερα  η LA VIE EN ROSE διαθέτει ένα πρότυπο εργαστήριο παρασκευής και συσκευασίας καλλυντικών προϊόντων στην Αγία Παρασκευή Αττικής, το οποίο είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ καθώς και μία αλυσίδα 45 καταστημάτων λιανικής πώλησης σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Στην εταιρεία απασχολούνται 200 άτομα, μεταξύ των οποίων χημικοί, χημικοί μηχανικοί, μηχανικοί παραγωγής, καθώς και κοσμητολόγοι. Τα προϊόντα έχουν βάση αγνές πρώτες ύλες όπως ελαιόλαδο, σπαθόλαδο, ελίχρυσο, εκχύλισμα του μύκητα Kombucha, κεφίρ. Αρκετές φόρμουλες είναι πατενταρισμένες στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας. Συγκεκριμένα, η εταιρεία διαθέτει πατέντα ευρεσιτεχνίας για την κρέμα Gold Kombucha με ζωντανό μύκητα κομπούχα καθώς και για τα Dimitra Katsafadou cream και Dimitra Katsafadou serum που περιέχουν αληθινό κεφίρ. Επιπλέον, η εταιρεία έχει βραβευθεί σε μεγάλους διαγωνισμούς καλλυντικών όπως: από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΕΒΕΑ) σε εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας,), τα βραβεία Prix de Beaute στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, δύο φορές στα βραβεία Diamonds, καθώς και σε πλήθος άλλων εκδηλώσεων.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου καθώς και ο αδελφός της Νικόλας Μαλακοδήμος εκτός από νέοι και επιτυχημένοι επιχειρηματίες, ξεχωρίζουν για το φιλανθρωπικό τους έργο. Παράγουν και διανέμουν δωρεάν τα προϊόντα Long keratin oil και Love yourself σε ανθρώπους που έχουν περάσει δύσκολες καταστάσεις όπως μετά από χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Επιπλέον, ένα μεγάλο μέρος των εσόδων της εταιρείας διανέμονται μηνιαίως σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, όπως το “Make a wish”, το “ΚΕΦΙ”, η “ΦΛΟΓΑ” αλλά και σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη.