Skip to main content

Διπλή Διάκριση του Γρηγόρη στα Franchise Awards 2023!

Ο Γρηγόρης ξεχώρισε στα Franchise Awards 2023, αποσπώντας δύο σημαντικά βραβεία:

  • Lifetime Achievement Award, για τη μεγάλη συνεισφορά του στην ανάπτυξη του franchise στην Ελλάδα. Με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την πολύτιμη εμπειρία 30 χρόνων στο franchise, ο Γρηγόρης έχει διαμορφώσει μία επιτυχημένη πρόταση και ένα ολοκληρωμένο μοντέλο που, αναμφισβήτητα, οδηγεί τις εξελίξεις στον κλάδο.
  • Total Product Mix Award, για την πλήρη προϊοντική γκάμα που διαθέτει, η οποία καλύπτει όλες τις διατροφικές προτιμήσεις και περιστάσεις. Εκλεκτά χαρμάνια καφέ, παραδοσιακές πίτες, φρεσκοφτιαγμένα σάντουιτς, δροσερές σαλάτες και γιαουρτογεύματα, καθώς και προτάσεις για protein & vegan διατροφή, φτιάχνουν τη μέρα στους εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές που επισκέπτονται καθημερινά τα καταστήματα Γρηγόρης.

Τα Franchise Αwards αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας, που έχει σαν στόχο την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο. Η φετινή τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στο Gazarte και τα βραβεία παρέλαβαν o Διευθυντής Λειτουργίας και Ανάπτυξης Γιώργος Αραούζος και η Group Marketing Manager Δανάη Ρήγα.

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!