Η SABO στην ετήσια εκδήλωση κορυφαίων συνεργατών της αυστριακής Wienerberger

Η CEO του Ομίλου SABO, κ. Ματίνα Κοίλιαρη και o Επικεφαλής του Τομέα Κεραμοποιίας, κ. Γιώργος Κουκάς, είχαν τη χαρά να παρευρεθούν στην ετήσια επιχειρηματική συνάντηση «World of Wienerberger Reception» στη Βιέννη, που διοργανώθηκε από τη Wienerberger AG, τον κορυφαίο παραγωγό δομικών υλικών και κατασκευαστικών λύσεων στον κόσμο.

Η SABO είχε την τιμή να παρευρεθεί στην εκδήλωση ως ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες της Wienerberger παγκοσμίως, τυγχάνοντας θερμής υποδοχής από τον CEO της εταιρείας, κ. Heimo Scheuch.

Στο πλαίσιο της 20ετούς συνεργασίας της με τον αυστριακό όμιλο, η SABO S.A. αποτελεί τον βασικό προμηθευτή τεχνολογίας παραδίδοντας περισσότερα από 30 επιτυχημένα έργα για εργοστάσια κεραμοποιίας της Wienerberger σε Αυστρία, Τσεχία, Σλοβακία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Ελβετία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Ρωσία & Σερβία.

Όπως ανέφερε η κ. Μ. Κοίλιαρη, «Είναι χαρά μας να συνεργαζόμαστε με τον παγκόσμιο ηγέτη στην κατασκευή δομικών υλικών, ανακαλύπτοντας από κοινού νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη μακροχρόνια συνεργασία και εμπιστοσύνη που μας δείχνει επί σειρά ετών».

#Sabo #sabosa #wienerberger