Skip to main content

Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. λαμβάνει την πιστοποίηση Great Place to Work

Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A., η κορυφαία εταιρεία στον τομέα του Ναυτιλιακού & Βιομηχανικού Αυτοματισμού στην Ελλάδα, με υπερηφάνεια ανακοινώνει την απόκτηση της πιστοποίησης Great Place to Work. Το βραβείο βασίζεται εξολοκλήρου σε αυτό που λένε οι σημερινοί εργαζόμενοι για την εμπειρία τους στην CMA.

Πάνω από το 91% των  εργαζομένων της CMA απάντησαν θετικά σε ερωτήσεις σχετικά με τον προσωπικό τους ρόλο, την ακεραιότητα στον οργανισμό και την ηγεσία εντός της επιχείρησης.  Η CMA προωθεί την επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων, εμπνέει τη δημιουργικότητά τους και αναπτύσσει καριέρες. Η εταιρεία προσφέρει επίσης στους εργαζόμενους της ιδιωτική ασφάλιση υγείας, ομαδικές δραστηριότητες, εκπαιδευτικά σεμινάρια & προνομιακές τιμές σε προϊόντα από διάφορους προμηθευτές της.

«Οι άνθρωποί μας είναι ο ορισμός της ομαδικής εργασίας, που φέρνει έμπνευση, εμπιστοσύνη, επαγγελματισμό, καινοτομία και τελικά ανάπτυξη. Είναι απίστευτη τιμή για την CMA να αναγνωρίζεται για ακόμα μια φορά ως μια Great Place to Work® εταιρεία, αποδεικνύοντας την ανθρωποκεντρική προσέγγιση που έχει η διοίκηση εδώ και τόσα χρόνια», δήλωσε ο Ιωάννης & Νικόλαος Αργουδέλης, Διευθύνοντες Σύμβουλοι, CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A.

Σχετικά με την CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A.

Η CMA Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε είναι μία από τις κορυφαίες  εταιρείες στον τομέα του Ναυτιλιακού & Βιομηχανικού Αυτοματισμού προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες παγκοσμίως για περισσότερα από 35 έτη. Εδρεύει στον Πειραιά σε ιδιόκτητα κτίρια 1400m2.

Η CMA Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 από τον γνωστό αμερικανικό νηογνώμονα ABS για τον σχεδιασμό, κατασκευή, εγκατάσταση, συντήρηση, εμπόριο και πώληση ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών, πνευματικών, υδραυλικών εξαρτημάτων, πλακετών και συστημάτων αυτοματισμού στην αγορά της ναυτιλίας, της βιομηχανίας και της ενέργειας. Επίσης, η CMA πρόσφατα κατάφερε να  πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα των ISO 22301:2019 & ISO 27001:2013 από την EUROCERT, τη μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία πιστοποιήσεων.

Η CMA είναι επίσης μέλος μεγάλων παγκόσμιων ενώσεων στη ναυτιλιακή αγορά για την προμήθεια των προϊόντων της.