Skip to main content

Η Isomat στην έκθεση Xenia 2022

Η ISOMAT θα συμμετάσχει για ακόμη μια χρονιά στην έκθεση Xenia, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 28 Νοεμβρίου 2022, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.

Η ISOMAT θα βρίσκεται στο Hall 2, Stand CO3/DO4, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ευρεία γκάμα των προϊοντικών λύσεων της εταιρίας για τον σύγχρονο ξενοδοχειακό κλάδο.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι μηχανικοί της ISOMAT θα ενημερώσουν τους επισκέπτες της έκθεσης, μεταξύ άλλων, την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών επικαλύψεων για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα, τα συστήματα διακοσμητικών δαπέδων Terrazzo, Stone Carpet, Flake Floorings, τα υψηλής ποιότητας χρώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ISOMAT COLOR SYSTEM,  τα καινοτόμα πολυουρεθανικά συστήματα στεγάνωσης και επικάλυψης δαπέδων ISOMAT PU SYSTEMS, τις επιστρώσεις δαπέδων για χώρους στάθμευσης, αποθήκευσης και επεξεργασίας τροφίμων αλλά και τα πιστοποιημένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης:

26 Νοεμβρίου : 10:00 – 19:00
27 Νοεμβρίου : 10:00 – 18:30
28 Νοεμβρίου : 10:00 – 19:00
Με πάνω από 500 εκθέτες, η Xenia 2022 αποτελεί το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς για τους επαγγελματίες της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας.

Η Xenia θα φιλοξενήσει την 10η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Στην κορυφαία αυτή θεσμική διαδικασία, την οποία αναμένεται να παρακολουθήσουν πάνω από 1.000 ξενοδόχοι, θα αναπτυχθούν καίρια ζητήματα του κλάδου.

Φέτος για πρώτη φορά διοργανώνεται και το Architect Lab, ένα πρωτοποριακό project, σε μία δομημένη εγκατάσταση 800 τ.μ. που θα αναπτυχθεί στο Hall 2 της έκθεσης, το οποίο είναι αφιερωμένο στα καινοτόμα υλικά και στις λύσεις κατασκευής και «προσκαλεί» αρχιτέκτονες, διακοσμητές και μηχανικούς σε μια δημιουργική σύζευξη με τις σύγχρονες ανάγκες των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Έκθεσης: www.xenia.gr
Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τις ολοκληρωμένες προϊοντικές μας λύσεις, επισκεφτείτε το www.isomat.gr