Skip to main content

Ο Μάικλ Μπόλτον αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Ο Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Μάικλ Μπόλτον αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ λόγω αυτής της περιπέτειας με την υγεία του θα σταματήσει τις εμφανίσεις του για το προσεχές διάστημα.

«Πριν από τις γιορτές ανακάλυψα ότι έχω όγκο στον εγκέφαλο, που απαιτούσε να υποβληθώ αμέσως σε χειρουργική επέμβαση», έγραψε στο Facebook ο Μάικλ Μπόλτον. Η επέμβαση ήταν επιτυχής χάρη «στην απίστευτη ιατρική ομάδα μου», συμπλήρωσε.

«Τώρα αναρρώνω στο σπίτι, με την τεράστια αγάπη και υποστήριξη της οικογένειάς μου», έγραψε ο 70χρονος τραγουδιστής. «Τους επόμενους μήνες θα αφιερώσω τον χρόνο και την ενέργειά μου στην ανάρρωσή μου, κάτι που σημαίνει ότι θα κάνω ένα προσωρινό διάλειμμα από την περιοδεία», συνέχισε ο καλλιτέχνης που έχει βραβευθεί με Grammy και έχει πουλήσει 75 εκατομμύρια δίσκους.

«Πάντα ήταν το δυσκολότερο πράγμα για εμένα να απογοητεύω τους φαν μου ή να αναβάλω μία εμφάνιση», εξομολογήθηκε, αλλά διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι «δουλεύω σκληρά για να επισπεύσω την ανάρρωσή μου και να επιστρέψω σύντομα στις εμφανίσεις».

Τέλος, ο Μάικλ Μπόλτον εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την αγάπη και την υποστήριξη που του έχει δείξει «τόσο γενναιόδωρα» ο κόσμος, όλα αυτά τα χρόνια.