Skip to main content

Στέλιος Ρόκκος: «Αναρρώνω και επιστρέφω ολοκαίνουργιος»

Το πρώτο μήνυμα στα social media μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Με ευχαριστίες προς τον κόσμο για το ενδιαφέρον, τους ιατρούς και τους νοσηλευτές ο Στέλιος Ρόκκος έστειλε το πρώτο του μήνυμα, μέσα από το ιδιωτικό θεραπευτήριο που νοσηλεύεται, μετά την περιπέτεια υγείας που είχε.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρει στην ανάρτηση του ότι επιστρέφει ολοκαίνουργιος αναφέροντας πως αυτή τη στιγμή έχει διαφύγει τον κίνδυνο, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται σε «στάδιο ανάρρωσης».

«Ήταν μια υπενθύμιση για περισσότερη φροντίδα στον εαυτό μας!» έγραψε και έστειλε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ανησύχησαν για την υγεία του, καθώς το πρωί του Σαββάτου μεταφέρθηκε με C130 από τη Λήμνο που διαμένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια, στην Αθήνα, με συμπτώματα εμφράγματος.

Η ανάρτηση

«Το ενδιαφέρον, η αγάπη και οι ευχές όλων σας με έχουν συγκινήσει πολύ !!! Ήταν μια περιπέτεια, μια υπενθύμιση για περισσότερη φροντίδα στον εαυτό μας! Είμαι στο στάδιο ανάρρωσης και σε λίγες μέρες πίσω Ολοκαίνουργιος.

Φυσικά να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς κ νοσηλευτές για την εξαιρετική δουλειά τους. Στο νησί μου το νοσοκομείο της Λήμνου, τον καρδιολόγο και φίλο μου Γιώργο Καλογιάννη. Τους συνεργάτες μου κ τον όμιλο Μπερτάκη για τη στήριξη τους. Το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση κ αερομεταφορά μου στην Αθήνα. Το Μετροπόλιταν, όλο το προσωπικό που με αντέχουν.

Και πάνω από όλα τον διευθυντή καρδιολογίας της κλινικής και θεράπων ιατρό μου Καλλιέργη Εμμανουήλ».