Skip to main content

«Αλύγιστος» – Θερινό σινεμά από το ΠΙΟΠ στην Αθήνα

Παρασκευή 26 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) ολοκληρώνει το θερινό κινηματογραφικό αφιέρωμα «Ιστορίες Ολυμπιονικών», με την προβολή της ταινίας «Αλύγιστος», την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024 (ώρα 21:00), στον εξώστη του κτηρίου του, στον Ταύρο.

Η ταινία εξιστορεί την πολυτάραχη ζωή του Λούι Ζαμπερίνι, Ιταλοαμερικανού δρομέα και 8ου Ολυμπιονίκη στο Βερολίνο, το 1936, ο οποίος, στη συνέχεια, επέζησε από την πτώση βομβαρδιστικού αεροπλάνου στον Ειρηνικό κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και αιχμαλωτίστηκε από τους Ιάπωνες.

Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ Φωτογραφίας, Μιξάζ και Μοντάζ Ήχου.

Αλύγιστος (Unbroken)

ΗΠΑ-Ιαπωνία | 2014 | 137΄

Σκηνοθεσία: Αντζελίνα Τζολί

Με τους: Τζακ Ο’ Κόνελ, Ντόνολ Γκλίσον, Γκάρετ Χέντλαντ, Μιγιαβί

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ, στο τηλέφωνο 210 3418051, Δευτ.-Παρ. 10:00-17:00

SONY DSC

ΠΙΟΠ | Ιστορικό Αρχείο
Δωρίδος 2 & Λεωφόρος Ειρήνης 14,Ταύρος
Τ: 210 3418051 | www.piop.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.