Skip to main content

Πέθανε η ηθοποιός Μπάρμπαρα Ρας

Photo/ imdb

Η Αμερικανίδα ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή την Κυριακή

Πέθανε, σε ηλικία 97 ετών, η ηθοποιός Μπάρμπαρα Ρας, γνωστή από τους ρόλους της στις σαπουνόπερες «Peyton Place» και «All My Children». Η Αμερικανίδα ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή την Κυριακή, όπως επιβεβαίωσε η κόρη της, Κλαούντια Κόουαν, στο Fox News.

«Η υπέροχη μητέρα μου πέθανε ειρηνικά στις 5:28 σήμερα το απόγευμα. Ήμουν μαζί της σήμερα το πρωί και ξέρω ότι με περίμενε να επιστρέψω με ασφάλεια στο σπίτι για να φύγει», είπε η Κόουαν. «Επέλεξε να φύγει το Πάσχα, καθώς ήταν μια από τις αγαπημένες της γιορτές και τώρα, φυσικά, το Πάσχα θα έχει μια βαθύτερη σημασία για μένα και την οικογένειά μου», συμπλήρωσε.

Η Μπάρμπαρα Ρας εκτός από τηλεοπτικές σειρές εμφανίστηκε και σε ταινίες όπως «The Young Philadelphians», «Robin and the 7 Hoods», «Hombre» και «The Young Lions». Στους συμπρωταγωνιστές της περιλαμβάνονταν οι Ροκ Χάτσον, Μάρλον Μπράντο, Φρανκ Σινάτρα και Ρίτσαρντ Μπάρτον.

Image Source: Instagram

Πραγματοποίησε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με το «The Goldbergs» ενώ στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «When Worlds Collide».

Για την ερμηνεία της ως αρραβωνιαστικιά ενός ερασιτέχνη αστρονόμου που ήρθε σε επαφή με εξωγήινους, στο «It Came From Outer Space» του 1954, απέσπασε Χρυσή Σφαίρα.

Photo/ imdb

Η Ρας είχε κάνει τρεις γάμους και είχε αποκτήσει δύο παιδιά.