Skip to main content

Η Sydney Sweeney σχεδίασε μια Mustang GT για την 60ή επέτειο της Ford

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Σίντνεϊ Σουίνι σχεδίασε μαζί με μία αποκλειστικά γυναικεία ομάδα μια μοναδική στο είδος της Mustang GT για την 60ή επέτειο της Ford

«Ολόκληρη η συνεργασία μου με τη Ford ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμα της ζωής μου, για να είμαι ειλικρινής», ανέφερε η ηθοποιός γνωστή από τις σειρές «The White Lotus» και «Euphoria».

Η Σουίνι προέρχεται από οικογένεια μηχανικών σε μια μικρή πόλη κοντά στο Σποκέιν, στην Ουάσιγκτον και έμαθε να οδηγεί το αγροτικό φορτηγό F-100 του παππού της, το οποίο έχει ακόμα και σήμερα.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας αγόρασε ένα πρωτότυπο τζιπ Bronco του 1969, το οποίο χρειαζόταν επισκευή. Ο πατέρας της καλύτερής της φίλης έχει ένα κατάστημα αυτοκινήτων στο Βόρειο Χόλυγουντ του Λος Άντζελες και είπε ότι θα της έδινε λίγο χώρο για να κάνει τις επιδιορθώσεις στο Bronco.

Η μητέρα και ο πατέρας της ζήτησαν να τους στείλει βίντεο για να δουν τι ακριβώς κάνει με το αυτοκίνητο. Η ηθοποιός είδε ότι όλοι επεξεργάζονταν τα βίντεό τους με το TikTok και ότι ήταν υπέροχα και εύκολα και έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει λογαριασμό στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας εικόνα κινουμένων σχεδίων της στην πόζα της «Ρόζι που βάζει πριτσίνια», της εργάτριας υπήρξε παγκόσμιο σύμβολο της γυναικείας χειραφέτησης και του φεμινισμού.

Αν και δεν χρησιμοποίησε το όνομά της, οι θαυμαστές της γρήγορα κατάλαβαν ότι ο λογαριασμός ανήκει στην Σουίνι. Ο λογαριασμός έχει 1,7 εκ. ακόλουθους, οι οποίοι ενθουσιάζονται με τα βίντεό της στα οποία αναλαμβάνει τον ρόλο μηχανικού αυτοκινήτων.

«Είναι ενθαρρυντικό να βλέπεις τη Ford να τιμά άτομα που καταρρίπτουν τα στερεότυπα του παρελθόντος για να κάνουν αυτό που αγαπούν» είπε η ηθοποιός. «Γι’ αυτό είμαι πολύ ενθουσιασμένη που συνεργάστηκα με τη Ford για να σχεδιάσω το αυτοκίνητο των ονείρων μου», ανέφερε.

Η αυτοκινητοβιομηχανία διοργανώνει διαγωνισμό από τον οποίο θα αναδειχθεί ένας τυχερός που θα αποκτήσει ένα 2024 Ford Mustang GT εμπνευσμένο από το “Britney” αυτοκίνητο που είχε η Σουίνι.

Ο διαγωνισμός στους λογαριασμούς της Ford στο Instagram και το TikTok είναι σε ισχύ έως τις 7 Φεβρουαρίου.