Skip to main content

Ίαν Ζίρινγκ: Ο ηθοποιός του «Beverly Hills» ενεπλάκη σε καυγά

Μια τρομακτική στιγμή βίωσε ο Αμερικανός ηθοποιός Ίαν Ζίρινγκ (Ian Ziering) μπροστά στην 12χρονη κόρη του, Mia αλλά και δεκάδες περαστικούς στο Λος Άντζελες

Ο 59χρονος ηθοποιός της δημοφιλούς σειράς «Beverly Hills 90210» έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα μοτοσικλετιστών στο Λος Άντζελες, την Κυριακή.

Σε βίντεο που εξασφάλισε το ΤΜΖ, δύο άνδρες με μηχανάκια φαίνονται να βρίσκονται σταματημένοι μπροστά από το αυτοκίνητο του ηθοποιού, στη λεωφόρο Hollywood Blvd.

Ο Ζίρινγκ χτύπησε έναν από τους μοτοσικλετιστές, του οποίου η μηχανή ήταν τοποθετημένη ακριβώς μπροστά από το αυτοκίνητό του. Δεν είναι σαφές τι τον ώθησε να ρίξει γροθιά ή αν κάποια από τις μοτοσικλέτες είχε συγκρουστεί με το όχημά του.

Αφού χτύπησε τον αγνώστου ταυτότητας μοτοσικλετιστή, ο Ζίρινγκ φάνηκε να ρίχνει το άτομο με το κράνος στο έδαφος. Στη συνέχεια, άλλοι μοτοσικλετιστές άρχισαν να γρονθοκοπούν τον ηθοποιό και να τον κυνηγούν. Τελικά, το βίντεο δείχνει τον ηθοποιό να ξεφεύγει.

Ο πρωταγωνιστής του Beverly Hills μίλησε για το περιστατικό μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. «Κολλήσαμε στην κίνηση, το αυτοκίνητό μου προσεγγίστηκε με επιθετικότητα από αυτούς τους μοτοσικλετιστές που οδήγησε σε  διαπληκτισμό. Σε μία προσπάθεια να εκτιμήσω τη ζημία βγήκα από το αμάξι μου. Αυτή η κίνηση, δυστυχώς, εξελίχθηκε σε έναν σωματικό καβγά όπου προσπάθησα να προστατέψω τον εαυτό μου» περιγράφει ο Ίαν Ζίρινγκ.

Με ανακούφιση ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι η 12χρονη κόρη του και ο ίδιος είναι καλά παρόλο που το περιστατικό του δημιούργησε βαθιά ανησυχία.

«Ως πολίτης και γονιός, βρίσκω απαράδεκτο ότι αυτές οι ομάδες μπορούν να έχουν ανενόχλητες παρόμοιες συμπεριφορές προκαλώντας φόβο και χάος ενώ η απάντηση των Αρχών μοιάζει ανεπαρκής» τόνισε ο Αμερικανός ηθοποιός.