Skip to main content

«Karate Kid»: Νέα ταινία με τους Τσάκι Τσαν και Ραλφ Μάτσιο

Τη σκηνοθεσία της νέας παραγωγής υπογράφει ο Τζόναθαν Έντουϊστλ σε σενάριο Ρομπ Λίμπερ και σε παραγωγή της Κάρεν Ρόζενφελτ

Οι ηθοποιοί  Τσάκι Τσαν και Ραλφ Μάτσιο, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν σε ξεχωριστές ταινίες «Karate Kid» με διαφορά δεκαετιών, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία νέα ταινία από τη Sony Pictures που θα διαδραματίζεται στον κόσμο των πολεμικών τεχνών.

Αν και οι λεπτομέρειες για την πλοκή της νέας ταινίας κρατούνται κρυφές, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής Ραλφ Μάτσιο θα επαναλάβει το ρόλο του ως Daniel LaRusso, τον οποίο υποδύθηκε στην αρχική τριλογία ταινιών «Karate Kid» που ξεκίνησε το 1984 και επανήλθε με τη σειρά «Cobra Kai» στο Netflix, ενώ ο θρυλικός Τζάκι Τσαν θα επιστρέψει στο ρόλο του προπονητή Mr. Han.


Σύμφωνα με το Variety τη σκηνοθεσία της νέας παραγωγής υπογράφει ο Τζόναθαν Έντουϊστλ σε σενάριο Ρομπ Λίμπερ και σε παραγωγή της Κάρεν Ρόζενφελτ.

Ποιος όμως θα είναι το νέο Karate Kid; Με ένα βίντεο που κυκλοφόρησαν οι δύο ηθοποιοί δηλώνουν πως μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε και καλούν κόσμο να πάρει μέρος στο Casting.

Ο νέος ηθοποιός καλείται να είναι ερμηνευτικής ηλικίας από 15 έως 17 ετών, Κινέζος, ή Κινεζικής καταγωγής, ικανός στις πολεμικές τέχνες – ενώ η ικανότητα να μιλάει Κινέζικα (Μανταρίν) θα θεωρηθεί προσόν.