Skip to main content

Ντοκιμαντέρ για τον Έντι Χολ, τον «πιο δυνατό άνδρα»

Η ταινία εξερευνά τους αγώνες του Χολ με την κατάθλιψη και την ψυχική υγεία

Ένα ντοκιμαντέρ για τον Έντι Χολ, τον «πιο δυνατό άνδρα» και ηθοποιό των «Expendables 4», αποκτήθηκε για παγκόσμια κυκλοφορία και streaming από την εταιρεία αθλητικών μέσων Generation Iron.

Το «Taming The Beast – The Emptiness Within» είναι ένα μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ από την Jeridoo Universe με έδρα την Ελβετία για τον Βρετανό «δυνατό άνδρα» Χολ.

«Η ταινία ακολουθεί τον Χολ, τον δυνατότερο άνδρα του κόσμου, καθώς μαθαίνει πώς να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της ψυχικής του υγείας, τους εσωτερικούς του δαίμονες και τη μεγαλύτερη αποτυχία του μέχρι σήμερα, που τελικά αλλάζει τη ζωή του», αναφέρεται στη σύνοψη του ντοκιμαντέρ. «Η ταινία εξερευνά τους αγώνες του Χολ με την κατάθλιψη και την ψυχική υγεία και φέρνει στο φως πώς παλεύουν διάσημοι αθλητές και διασημότητες με αυτές τις προκλήσεις».

Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και ο Σιλβέστερ Σταλόνε.

Ο Χολ, ο οποίος σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ στην άρση θανάτου το 2016, σηκώνοντας 500 κιλά (1.100 λίβρες), είναι πλέον ένας συνταξιούχος Strongman και νικητής του 2017 στον παγκόσμιο διαγωνισμό Strongman.

Εκτός από το franchise «Expendables», πρόκειται να εμφανιστεί στα «Winter’s Inferno» και «Romeo», ενώ διατηρεί στο YouTube το κανάλι «Eddie Hall The Beast», το οποίο διαθέτει σχεδόν 3 εκατομμύρια συνδρομητές.