Skip to main content

Moby: Νέο άλμπουμ – μανιφέστο για την καταστροφή του περιβάλλοντος

Με ένα μανιφέστο για την καταστροφή του περιβάλλοντος, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ ο Moby.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, φανατικός υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων, στο νέο του άλμπουμ με τίτλο «These Systems Are Failing» (Αυτά τα συστήματα απέτυχαν), που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, συνεργάζεται με ένα νέο σχήμα με την επωνυμία «Moby and the Void Pacific Choir».

Τόσο ο τίτλος του νέου άλμπουμ όσο και η επωνυμία του γκρουπ, η οποία σε ελεύθερη μετάφραση αποδίδεται ως «Κενή Χορωδία του Ειρηνικού», κάνουν σαφείς νύξεις για την υποβάθμιση του περιβάλλοντος από τον άνθρωπο.

«Αυτά τα συστήματα μας σκοτώνουν, σκοτώνουν τα πάντα, ας τα αφήσουμε λοιπόν να αποτύχουν!», αναφέρει ο 51χρονος Αμερικανός DJ, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός.

Το άλμπουμ θα αποτελείται συνολικά από εννέα κομμάτια και πρόκειται να κυκλοφορήσει λίγο πριν τη διεξαγωγή του «Circle V Festival», ενός θεσμού με σκοπό την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων, το οποίο ίδρυσε ο Moby στην πόλη που μένει, το Λος Άντζελες. Αυτή θα είναι και η μοναδική του εμφάνιση σε σόου, για το 2016.

Ο ίδιος ο Moby σε μία προσπάθεια να δώσει κάποιες πληροφορίες για το ύφος του άλμπουμ το χαρακτήρισε ως «new wave dance music», έναν συνδυασμό New Order και Depeche Mode.

«These Systems Are Failing»

Tracklist:

1. «Hey Hey»

2. «Break.Doubt»

3. «I Wait for You»

4. «Don’t Leave Me»

5. «Erupt + Matter»

6. «Are You Lost in the World Like Me?»

7. «A Simple Love»

8. «The Light Is Clear in My Eyes»

9. «And It Hurts»