Skip to main content

Φεστιβάλ Αθηνών: Νέες ακυρώσεις εκδηλώσεων

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το Φεστιβάλ Αθηνών, με νέα ανακοίνωσή του, ενημερώνει για ακυρώσεις προγραμματισμένων εκδηλώσεων και για τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων, για όσους είχαν προμηθευτεί εισιτήρια.

Η ανακοίνωση

«Λόγω της παρούσας κατάστασης είμαστε υποχρεωμένοι να ακυρώσουμε κάποιες από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας.  Ελπίζουμε οι εκδηλώσεις αυτές να πραγματοποιηθούν στο μέλλον – πιθανότατα του χρόνου.

Κατά τ’ άλλα, σας περιμένουμε στο Ηρώδειο την Πέμπτη 9 Ιουλίου για την παράσταση «Avanti Dario» των Σταμάτη Κραουνάκη – Λίνας Νικολακοπούλου και την επόμενη Τρίτη 14 Ιουλίου για τη μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη, που θα πραγματοποιηθούν κανονικά».

Συγκεκριμένα ακυρώνονται

• Γιάννης Σπανός «Τραγούδια μιας ζωής» (12 Ιουλίου –  Ηρώδειο)
• Kyklos Ensemble «Στα όρια του Ρομαντισμού» (17-18 Ιουλίου –  Μέγαρο Μουσικής Αθηνών)
• Κορνήλιος Σελαμσής «Λεόντιος και Λένα» (27 & 29 Ιουλίου –  Εθνικό Θέατρο)
• Λευτέρης Βενιάδης «Γεώργιος Σουρής ΤΩΡΑ» (28 & 30 Ιουλίου –  Μέγαρο Μουσικής Αθηνών).

Διαδικασία επιστροφής εισιτηρίων

• Αγορές με μετρητά: επιστροφή χρημάτων από τα κεντρικά εκδοτήρια του Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, εντός στοάς Πεσμαζόγλου καθημερινά 9.00 – 17.00 και Σάββατο 9.00 – 15.00)  μετά τη λήξη της τραπεζικής αργίας.
• Αγορές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες:  η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αυτόματα με την ακύρωση των εισιτηρίων.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.