Skip to main content

Ατμοσφαιρικές μουσικές βραδιές στη λίμνη της Βουλιαγμένης

Η λίμνη της Βουλιαγμένης, ένα φυσικό διατηρητέο μνημείο με ιαματικά νερά, από πηγές βάθους έως και 100 μέτρων, περιτριγυρισμένο από βράχους και πεύκα, σε ελάχιστη απόσταση από το κέντρο της Αθήνας, θα προσφέρει 4 μοναδικές καλοκαιρινές βραδιές ατμοσφαιρικής μουσικής ακρόασης, απόλυτα εναρμονισμένες με το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της, στις 17, 18, 24 και 25 Ιουνίου, στις 10.30 το βράδυ.

Σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του ελληνικού τραγουδιού, και όχι μόνο, θα παρουσιάσουν τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματά τους γι’ αυτό το ζωντανό σκηνικό απαράμιλλης ομορφιάς.

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου, η μεγάλη ερμηνεύτρια Αλέκα Κανελλίδου θα μας ξεναγήσει σε ιδιαίτερα μουσικά τοπία, όπου το ελληνικό τραγούδι συναντά τις τζαζ αρμονίες.

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου, ο Στέφανος Κορκολής θα μας παρασύρει για μια ακόμα φορά, με τον μελωδικά ευχάριστο ήχο του και την ευαίσθητη ερμηνεία του, σε ένα…  «Φάσμα ασμάτων».

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου, θα συναντηθούν, επί σκηνής, ο κορυφαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας με τον διαχρονικό ερμηνευτή Δάκη, σε μια παράσταση που την οφείλουν στο κοινό από το 1968 και φέρει τον τίτλο «Στιγμές».

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου, ο Κώστας Χατζής, ο κιθαρωδός που καθιέρωσε το στυλ «φωνή – κιθάρα» στην Ελλάδα κι έγινε πρότυπο για πολλούς μεταγενέστερους τραγουδοποιούς, συνοψίζει σε μια μουσική βραδιά τη μεγάλη του πορεία στο τραγούδι, η οποία, επίσημα, ξεκίνησε το 1961.

Πληροφορίες
Λίμνη Βουλιαγμένης: Βουλιαγμένη Αττικής, τηλ.: 210 8962237, 210 8962239. Τιμές εισιτηρίων: 25, 20, 15, 10 ευρώ. Κρατήσεις: ταμεία Λίμνης Βουλιαγμένης, καταστήματα: Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, Media Markt, τηλεφωνικά: 210 9213310, ηλεκτρονικά: viva.gr και halfnote.gr.

naftemporiki.gr