Skip to main content

Πέθανε ο αδελφός της Μαντόνα, Άντονι Τσικόνε

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο κουνιάδιος του, Τζο Χένρι, αναρτώντας στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία του Τσικόνε, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο ίδιος "κατέβηκε από αυτό το γήινο αεροπλάνο".

Πέθανε ο μεγαλύτερος αδελφός της Μαντόνα, Άντονι Τσικόνε, σε ηλικία 66 ετών.

Ο Τσικόνε ήταν ένα από τα επτά αδέρφια της Μαντόνα και πληροφορίες αναφέρουν ότι πέθανε το βράδυ της Παρασκευής. Είχε παλέψει με τον αλκοολισμό και φέρεται να ήταν άστεγος για πολλά χρόνια, ενώ κάποια στιγμή ζούσε κάτω από μια γέφυρα.

Ο κουνιάδος του Τζο Χένρι έκανε γνωστή την είδηση στο Instagram, γράφοντας ότι «είχε αποχωρήσει από το αεροπλάνο της Γης», αναρτώντας μία παλιά ασπρόμαυρη φωτογραφία του.

«Τον ξέρω από τα 15 μου, την αυγή της ζωής μας στο Μίσιγκαν έχουν περάσει τόσα χρόνια», έγραψε ο τραγουδιστής και συνθέτης, ο οποίος είναι παντρεμένος με την αδερφή της Μαντόνα, Μέλανι.

Η αιτία του θανάτου του δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Η Μαντόνα δεν έχει σχολιάσει δημόσια τον θάνατο του αδελφού της αλλά έκανε like στη δημοσίευση του Χένρι στο Instagram.

Η Μαντόνα μεγάλωσε στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν, με τον Άντονι και τα άλλα αδέρφια της. Μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 1978 για να ακολουθήσει μια καριέρα στον χορό και τη μουσική. Έχασαν τη μητέρα τους από καρκίνο του μαστού το 1963 όταν ήταν μικρά παιδιά.

Ο Άντονι Τσικόνε είχε αποξενωθεί από την οικογένειά του και αργότερα τους κατηγόρησε τους ότι δεν νοιάζονταν για εκείνον.

«Είμαι ένα μηδέν στα μάτια τους – ένα μη άτομο. Είμαι μια αμηχανία» είχε πει στη Daily Mail το 2011. Αν πέθαινα, η οικογένειά μου πιθανότατα δεν θα το γνώριζε ή δεν θα ενδιαφερόταν για έξι μήνες». Αργότερα, το 2017, έγινε γνωστό ότι είχε ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα απεξάρτησης και επανασυνδέθηκε με την οικογένειά του.