Skip to main content

Έλβις Πρίσλεϊ: Στο «σφυρί» η ατζέντα και άλλα προσωπικά αντικείμενα του «βασιλιά του ροκ εν ρολ»

Στη δημοπρασία με τίτλο «Αντικείμενα του Χόλυγουντ & της Μουσικής», που θα πραγματοποιηθεί αύριο, θα βγουν στο σφυρί και αντικείμενα που ανήκαν στην Μέριλιν Μονρόε και την Λάιζα Μινέλι καθώς και η χριστουγεννιάτικη κάλτσα του σκύλου του Ροκ Χάντσον.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τα σχεδόν 40 αντικείμενα του Πρίσλεϊ περιλαμβάνουν ένα μπουφάν του ίδιου σχεδιαστή που είχε σχεδιάσει την εμβληματική λευκή ολόσωμη φόρμα και την κάπα του βασιλιά της ροκ, έναν αγαπημένο του χαρτοφύλακα και μια ατζέντα με τον γραφικό του χαρακτήρα, τα οποία αναμένεται να πωληθούν πάνω από 9 χιλιάδες ευρώ.

Η ατζέντα περιλαμβάνει ονόματα «των πιο στενών του προσώπων», είπε η ιδρύτρια του οίκου δημοπρασιών Kruse GWS, η Μπριγκίτε Κρους. «Έχουμε προσωπικές του σημειώσεις (μέσα στην ατζέντα) που θα τις αφήσουμε για έκπληξη προς τον πλειοδότη που θα την αγοράσει», σημείωσε η ίδια.

Το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του Αμερικανού τραγουδιστή, ο οποίος πέθανε το 1977, είναι έντονο μετά την κυκλοφορία τον περασμένο χρόνο της προταθείσας για Όσκαρ βιογραφίας «Έλβις» και τον πρόσφατο θάνατο της κόρης του Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ.

Στη δημοπρασία με τίτλο «Αντικείμενα του Χόλυγουντ & της Μουσικής», που θα πραγματοποιηθεί αύριο, θα βγουν στο σφυρί και αντικείμενα που ανήκαν στην Μέριλιν Μονρόε και την Λάιζα Μινέλι καθώς και η χριστουγεννιάτικη κάλτσα του σκύλου του Ροκ Χάντσον.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.