Skip to main content

Charlie Watts: «…Δεν θα με πείραζε αν οι Rolling Stones έλεγαν “αυτό ήταν… αρκετά”»

Δηλώσεις όπως ότι δεν θα του κόστιζε αν διαλυθούν οι Rolling Stones και ότι ο David Bowie δεν ήταν και τόσο μεγάλη μουσική ιδιοφυΐα, έκανε ο ντράμερ της μπάντας των Stones, Charlie Watts, στο πλαίσιο  παρουσίασης της μεγάλης καλοκαιρινής ευρωπαϊκής τουρνέ του θρυλικού συγκροτήματος.

 «Μου αρέσει να παίζω ντραμς, και μου αρέσει να παίζω μαζί με τον Mick Jagger, τον Keith Richards και τον Ronnie Wood, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Δεν θα με πείραζε αν οι Rolling Stones έλεγαν “αυτό ήταν… αρκετά”» δήλωσε ο Charlie Watts.

«Σιχαίνομαι να το διαλύαμε με όχι φιλικό τρόπο. Θα ήθελα να πει ο Mick, ο Keith ή να πω εγώ ή να πει ο οποιοσδήποτε… “δεν θέλω να το κάνω άλλο”, για οποιονδήποτε λόγο, ή απλά να πούμε “αυτό ήταν”. Δεν θέλω να είναι ένας τσακωμός» συνέχισε.

«Δεν ξέρω τι θα έκανα σε περίπτωση που σταματούσα. Ο Keith είναι καλός στο να λέει “από τη στιγμή που προχωράς, προχωράς”. Η δική μου μεγάλη ανησυχία είναι να είμαι αρκετά καλά. Ευτυχώς, δεν δουλεύουμε όσο στο παρελθόν. Υπάρχουν μεγάλα κενά μεταξύ του ενός σόου και του επόμενου» πρόσθεσε. Κι όταν ρωτήθηκε κατά πόσον η τουρνέ αυτή θα είναι η τελευταία της μπάντας, απάντησε: «Εμένα θα μου άρεσε να στέκομαι στα πόδια μου την Κυριακή 8 Ιουλίου, στο τέλος της συναυλίας στη Βαρσοβία».

Μιλώντας, τέλος, για τον θάνατο του David Bowie το 2016, είπε πως ένιωσε έκπληξη με την τόση έκφραση πόνου. «Σκεφτόμουν ότι, προφανώς, ο κόσμος ήταν πολύ θλιμμένος, ήταν αγαπητός τύπος κι έγραψε και κάποια καλά τραγούδια. Αλλά για μένα, δεν ήταν και τόσο μεγάλη μουσική ιδιοφυΐα».

naftemporiki.gr