Skip to main content

Shazam 2: Έλεν Μίρεν, Λούσι Λιού και… «άρωμα» Ελλάδας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το πρώτο τρέιλερ για την 2η ταινία του ήρωα της DC, Shazam, με τίτλο «Shazam! Fury of the Gods» (Shazam! Η Οργή των Θεών) έδωσε στη δημοσιότητα η Warner Bros.

Η διάσημη Αγγλίδα ηθοποιός Έλεν Μίρεν ερμηνεύει τη θεά Εσπέρα, την μοχθηρή κόρη του βασιλιά Άτλαντα, ενώ η «έτερη κακιά» της ταινίας, η Λούσι Λιού, υποδύεται την Καλυψώ.

Ο υπερήρωας Shazam, τον οποίο υποδύεται ο Ζάκαρι Λέβι, διαθέτει την αντοχή του Άτλαντα, τη δύναμη του Ηρακλή, τη σοφία του Σολομώντα, το θάρρος του Αχιλλέα, την γρηγοράδα του Ερμή και την ισχύ του Δία.

Το τρέιλερ έχει «άρωμα» Ελλάδας, καθώς εμφανίζεται ο Όλυμπος ως κατοικία των Θεών, ενώ Εσπέρα και Καλυψώ επισκέπτονται την Αθήνα και συγκεκριμένα το Μουσείο της Ακρόπολης προκειμένου να κλέψουν ένα σκήπτρο με μαγικές δυνάμεις.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει 2 Ιουνίου 2023.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.