Skip to main content

«Stranger Things»: Το δεύτερο μέρος του τέταρτου κύκλου και η τελική αναμέτρηση

Η δημοφιλής συνδρομητική αμερικανική πλατφόρμα Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ των δυο τελευταίων επεισοδίων της τέταρτης σεζόν του «Stranger Things» και τα πράγματα φαίνονται δύσκολα για του ήρωες της σειράς, καθώς ετοιμάζονται να πολεμήσουν τον Vecna, έναν από τους πιο μοχθηρούς αντιπάλους που έχουν αντιμετωπίσει ως τώρα.

Στο τρέιλερ, το οποίο «ντύνει»  το «Running Up That Hill» της Κέιτ Μπους, ένα τραγούδι το οποίο μετά την σειρά κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του βρετανικού chart,  όλοι οι χαρακτήρες επιστρέφουν στο Hawkins για μια τελική μάχη, αλλά, όπως αφήνεται να εννοηθεί, κάποιοι δεν θα τα καταφέρουν στο τέλος.

Τα δυο τελευταία επεισόδια της τέταρτης σεζόν θα είναι και τα μεγαλύτερα σε διάρκεια, με το 8ο επεισόδιο να έχει διάρκεια 1 ώρα και 25 λεπτά ενώ το επικό φινάλε να φτάνει στις 2μιση ώρες. Το δεύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν του «Stranger Things» θα κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουλίου.

Το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 27 Μαΐου, έχει λάβει βαθμολογία 89% στο Rotten Tomatoes.

Σύμφωνα με εσωτερική μέτρηση της πλατφόρμας, η σειρά είχε 286,79 εκατομμύρια ώρες παρακολούθησης σε όλο τον κόσμο από τις 25 έως τις 27 Μαΐου, ξεπερνώντας τη δεύτερη σεζόν του «Bridgerton», που είχε 193 εκατομμύρια ώρες παρακολούθησης το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου.