Skip to main content

Eurovision: Οι Maneskin επέστρεψαν με το ολοκαίνουργιο «Supermodel»

Το πασίγνωστο συγκρότημα από την Ιταλία, οι Måneskin, επέστρεψαν στη σκηνή της Eurovision και έδωσαν μία μοναδική εμφάνιση κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού που έχει στο Τορίνο, τραγουδώντας το ολοκαίνουργιο single «Supermodel» (PanikRecords/Sony Music) για πρώτη φορά, γιορτάζοντας έτσι τη νίκη τους πέρυσι στο Ρότερνταμ.

To «Supermodel» γράφτηκε όσο το συγκρότημα βρισκόταν στο Λος Άντζελες μαζί με τον βραβευμένο παραγωγό Max Martin και την ομάδα του, ενώ η πρώτη ζωντανή εμφάνιση τους στο φετινό διαγωνισμό με το τραγούδι αυτό, έκανε το κοινό να παραληρεί.

To track καρφώθηκε στη κορυφή του Ελληνικού iTunes Singles Chart, ενώ παράλληλα με μόλις 3 μέρες κυκλοφορίας φιγουράρει μέσα στο Top 40 του Airplay Chart και στο Top 50 του Spotify Chart της χώρας μας.  

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, παρουσίασαν και μια πρώτη γεύση από την θρυλική επιτυχία του Elvis Presley, «If I Can Dream», το οποίο διασκεύασαν με μελωδίες από κιθάρες και τα μοναδικά φωνητικά του Damianο. Η επανεκτέλεση αυτή θα είναι μέρος του soundtrack της ταινίας «ELVIS» του διάσημου σκηνοθέτη Baz Luhrmann, το οποίο κυκλοφορεί στις 24 Ιουνίου.

Δίνοντας μια πρώτη γεύση στο κοινό τους για το τι πρέπει να περιμένουν από τις επερχόμενες ζωντανές τους εμφανίσεις, οι γρήγορα ανερχόμενοι ροκ αστέρες θα ξεκινήσουν τη παγκόσμια περιοδεία τους με τίτλο «LOUD KIDS TOUR» στις 31 Οκτωβρίου με μία sold out συναυλία στο Σιάτλ, ενώ θα ακολουθήσουν sold out εμφανίσεις σε Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο, Ατλάντα, Ουάσινγκτον, καθώς και μία νέα ημερομηνία στο Λος Άντζελες πριν μεταφερθούν στην Ευρώπη για μια εκτεταμένη περιοδεία το 2023 – παίζοντας σε iconic venues συμπεριλαμβανομένων των O2 Arena του Λονδίνου, Accor Arena στο Παρίσι και τη Mercedes Benz Arena του Βερολίνου.

naftemporiki.gr