Μόλις λίγα βήματα από τη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, το Rodos Park γιορτάζει στο Il Parco Εστιατόριο του ξενοδοχείου αυτό το καλοκαίρι, απολαμβάνοντας τη ξεγνοιασιά, γεύσεις και δροσιά κάτω από…
Απλωμένη ανάμεσα στο γαλάζιο του Κορινθιακού και τις πράσινες πλαγιές του Χελμού, η Αιγιάλεια είναι ένας τόπος που παντρεύει αρμονικά τη φύση με την ιστορία, τη γεύση με τον πολιτισμό. …
Πριν λίγες ημέρες βρεθήκαμε σε μια πολύ εμπνευσμένη και φινετσάτη παρουσίαση με άρωμα όπερας, για να γνωρίσουμε από κοντά δύο καλοκαιρινά Cuvée που ετοιμάζονται να γράψουν ιστορία. Στο Μουσείο Μαρία…
Το ελληνικό καλοκαίρι έχει πολλές πτυχές και εκτός από διακοπές, θάλασσες και καλαμαράκια, έχει και μια πολύ άγρια πλευρά, που προκύπτει από τις υψηλές θερμοκρασίες στην πόλη και μεταφράζεται σε …
Μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα ανοίγει τις πόρτες της και σας καλεί να περιηγηθείτε στη γνήσια, παραγωγική Λήμνο και να τη γνωρίσετε από την αρχή ή με έναν διαφορετικό τρόπο από…
Αν ψάχνετε για μια ξεχωριστή καλοκαιρινή απόδραση που να συνδυάζει την επαφή με τη φύση, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, το Zagori Mountain Running σας περιμένει φέτος στις 18, 19…
Οι καύσωνες γίνονται όλο και πιο έντονοι χρόνο με το χρόνο, με αποτέλεσμα οι εταιρίες καλλυντικών να δημιουργούν συνεχώς προϊόντα που θα μας προσφέρουν ανακούφιση δροσιάς και ενυδάτωσης. Ένα από…
Χρώματα, πράσινο, δροσερά κοκτέιλ κι ένα μενού με πλούσια γαστρονομική υπόσταση φερμένη από Ασία σε έναν κήπο που έχει έρθει κι έχει προσγειωθεί στην Ξανθίππου του Κολωνακίου, στο κέντρο της…
Τα σορμπέ παγωτά το καλοκαίρι είναι το απόλυτο δροσερό επιδόρπιο χωρίς λιπαρά, φτιαγμένα από φρούτα και φυσικά υλικά, σούπερ γευστικά, αλλά με ένα μειονέκτημα: έχουν πολλή ζάχαρη. Ώρα, λοιπόν, να…
Σε μια εποχή που η κλιματική κρίση μας καλεί να επανεξετάσουμε τις καθημερινές μας επιλογές, το ενδιαφέρον για vegan καλλυντικά δεν είναι τυχαίο. Από τη μία μπορεί να ενέχει μια…
Το Nobu Food Festival είναι πλέον θεσμός που πλησιάζει τα 20 χρόνια, με τον σεφ Nobu Matsuhisa να ταξιδεύει στην Ελλάδα και να υποδέχεται τους επισκέπτες στα εστιατόρια Matsuhisa Athens,…
Ο καθηγητής μοριακής και κυτταρικής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Leuven στο Βέλγιο, Karel Talavera Pérez, υποστηρίζει ότι η αντίληψη της γεύσης μας μειώνεται όταν η θερμοκρασία του φαγητού ξεπερνά τους…
Η τοποθεσία του δεν θα γινόταν να είναι πιο κεντρική, χτισμένο δίπλα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, κάτω από την Ακρόπολη, απέναντι από το Ναό του Ολυμπίου Διός, κοντά στο Ηρώδειο και…
Μπορεί να είναι πολύ ζεστή, αλλά ταυτόχρονα παραμένει μαγική η πόλη το καλοκαίρι και το 10 Urban Roof, στον τελευταίο όροφο του Radisson Blu Park Hotel, έρχεται εκτός από το…
Πύλος: Αφετηρία με νησιώτικο αέρα
Θυμίζει νησί αλλά δεν είναι, έχει μαγευτική θέα στον όρμο του Ναβαρίνου και είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης για να γυρίσετε την περιοχή. Επισκεφθείτε το …
Il Giardino Segreto είναι το όνομά του και είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε: Ένας καταπράσινος μυστικός κήπος που «κρύβεται» στον πρώτο όροφο του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, στο αίθριο του Alexander’s…
Το πρώτο παραθαλάσσιο θέρετρο της JW Marriott στη Μεσόγειο, το JW Marriott Crete Resort & Spa, άνοιξε τις πόρτες του, θέτοντας νέα πρότυπα φιλοξενίας στην πανέμορφη Κρήτη. Υπό τη διαχείριση…
Το Vibo Bistrot της Γλυφάδας μας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να γευτούμε το παγωτό που έχει κατακτήσει διαδοχικά τη Σύρο, την Αθήνα και του οποίου η φήμη έχει πια ξεπεράσει…
Πώς θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε τις ομορφιές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, τα πολιτιστικά θαύματα της Αθήνας, την κοσμοπολίτικη αύρα της Κέρκυρας και τη μυσταγωγία των Μετεώρων σε μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών;…
Βρισκόμαστε επίσημα στις πρώτες ημέρες του καλοακιριού και οι παραθαλάσσιοι προορισμοί βρίσκονται πλέον μονίμως στο screensaver του εγκεφάλου μας. Κι όσο κι αν δεν είναι δύσκολο να βρούμε παραλίες στην…
Οι καύσωνες του ελληνικού καλοκαιριού είναι πλέον καθιερωμένοι και όταν το θερμόμετρο δείχνει συνεχόμενες ημέρες 40°C, το μόνο που περνάει από το χέρι μας είναι να επιλέξουμε τα κατάλληλα υφάσματα…
Έχοντας στη διάθεσή μας το παραδοσιακό, ελληνικό γιαούρτι, το οποίο στο εξωτερικό κάνει θραύση, μπορούμε να δημιουργήσουμε τα πάντα. Αρκεί να το αξιοποιήσουμε συνδυαστικά με υγιεινά, γευστικά και ωφέλιμα υλικά,…
Πριν λίγες ημέρες, στις 28/5, ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης “The Mood Mosaic” του εικαστικού Δημήτρη Κανακάκη, στο πλαίσιο του Moxy Art Affair, που φιλοξενείται στο Moxy…
Καλοκαίρι σημαίνει ροζέ στο ποτήρι και αυτή την Κυριακή 15 Ιουνίου 2025 η καρδιά των αγαπημένων μας κρασιών χτυπά ξανά στον Φάρο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με την…
To Smash ‘n’ Bun, το project του παγκόσμια καταξιωμένου chef Μιχάλη Νουρλόγλου και το Pere Ubu γίνονται ένα, για μια μοναδική γαστρονομική εμφάνιση που υπόσχεται να ικανοποιήσει και τους πιο…
Τα απολαμβάνουμε σε φρουτοσαλάτες, σε πράσινες σαλάτες, αλλά και σκέτα και συμβολίζουν πάντα την αρχή του καλοκαιριού, χαρίζοντάς μας δυνατό boost αντιοξειδωτικών. Επιστημονικές έρευνες, ωστόσο, έχουν αρχίσει να ρίχνουν φως…
Το Cova Astir Marina πιστεύει ότι ίσως ήρθε η ώρα να βάλουμε πιο ενεργά στη ζωή μας τα aperitivi ειδικά τώρα το καλοκαίρι και γι’ αυτό εγκαινιάζει τη νέα του…
Σκαρφαλωμένος στις πλαγιές του θρυλικού Όρους Όχη, κοντά στη Συστοιχία Αιολικών Πάρκων «Καφηρέας», ο Καστανόλογγος απλώνεται σαν ένας καταπράσινος θησαυρός, αποκαλύπτοντας την πλούσια βιοποικιλότητα και την πολιτιστική κληρονομιά της Νότιας…
Το γαλάζιο του Αιγαίου μονοπωλεί τη σκέψη μας αυτό το διάστημα και δικαίως. Ταυτόχρονα, όμως, οι θερμοκρασίες και το πρώτο φως του καλοκαιριού είναι μια καλή στιγμή και για ταξίδια…
Η Τρίτη έχει καθιερωθεί ως οινική ημέρα στο Gallina, αποτυπώνοντας στην πράξη τη βαθιά σχέση του εστιατορίου με τον κόσμο του κρασιού. Το κρασί εξάλλου έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη συνολική…