Skip to main content

Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Φήμες για διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του περιοδικού In Touch, οι «Μπραντζελίνα» φαίνεται ότι ετοιμάζονται να πάρουν διαζύγιο πριν εκπνεύσει το 2015. Όπως αναφέρει το περιοδικό, μετά το γάμο τους τον περσινό Αύγουστο, τα προβλήματα άρχισαν να γίνονται εντονότερα ανάμεσά τους.

«Ο Μπραντ ένιωθε δυστυχισμένος και είπε στην Αντζελίνα ότι όλα τέλειωσαν», υποστηρίζει το δημοσίευμα, τονίζοντας ότι από τους βασικούς λόγους των συνεχών εντάσεων ανάμεσά τους δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η Αντζελίνα θέλει να έχει το πάνω χέρι σε όλα, κάτι που δεν φαίνεται να αντέχει ο Μπραντ Πιτ.

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2014 στη Γαλλία έπειτα από εννέα χρόνια σχέσης, ενώ έχουν και επτά παιδιά, τέσσερα υιοθετημένα και τρία βιολογικά. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αμερικανικός Τύπος κάνει λόγο για χωρισμό του πιο διάσημου ζευγαριού.

Για την ώρα, η 40χρονη Αμερικανίδα σταρ σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παραγωγή με τίτλο «By the Sea», μια  ταινία η οποία θα τη φέρει ξανά στην ίδια οθόνη με τον σύζυγό της.

Το «By the Sea» εκτυλίσσεται στη  Γαλλία  της δεκαετίας του ’70, όπου η Βανέσα, μια πρώην χορεύτρια και ο σύζυγός της, Ρόλαντ, ένας Αμερικανός συγγραφέας, ταξιδεύουν στη χώρα. Ψυχραμένοι μεταξύ τους, θα βρεθούν σε μια ήσυχη παραλιακή πόλη όπου θα γνωρίσουν μερικούς από τους πιο θορυβώδεις κατοίκους της, έναν ιδιοκτήτη καφέ – μπαρ  και έναν ξενοδόχο – τους οποίους υποδύονται οι Γάλλοι ηθοποιοί, Νιλς Άρεστρουπ και Ρισάρ Μπορινζέ, αντίστοιχα. Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες τον ερχόμενο Νοέμβριο.

naftemporiki.gr