Skip to main content

Tο “Best of” μενού του Pelagos είναι το γαστρονομικό highlight του ελληνικού καλοκαιριού

Νέα μενού στο Michelin-άτο Pelagos του Four Seasons Astir Palace Hotel απογειώνουν το καλοκαίρι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με τα καλύτερα πιάτα των τελευταίων ετών

Τον Οκτώβριο του 2021, ο σεφ Luca Piscazzi και η ομάδα του συνέλαβαν την ιδέα του Pelagos on Tour.

Kαι μεταφέρουν το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο σε λιγότερο γνωστούς ελληνικούς προορισμούς, ανακαλύπτοντας τα γαστρονομικά τους μυστικά. Παραγωγοί και τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα τους πρωταγωνίστησαν σε ευφάνταστα πιάτα του Pelagos. Τώρα, ο Luca Piscazzi συγκεντρώνει τις αγαπημένες δημιουργίες των τελευταίων τριών ετών σε ένα ειδικό μενού “Best Of”, το οποίο θα είναι διαθέσιμο έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η ουσία του “Best Of” μενού
Το νέο μενού αφηγείται ιστορίες από ταξίδια σε ήρεμα ελληνικά τοπία όπως η Κρήτη, η Σίφνος και η Σαντορίνη, εκεί όπου σεφ γνώρισε αγρότες, επισκέφθηκε οινοποιεία, γευμάτισε με ντόπιους, έμαθε παραδοσιακές μαγειρικές τεχνικές που περνούν από γενιά σε γενιά kai άντλησε έμπνευση. Μέσα σε ένα φόντο αιγαιοπελαγίτικης λάμψης και διακόσμηση εμπνευσμένη από κρουαζιερόπλοιο, είτε στον εσωτερικό χώρο είτε στη βεράντα του εστιατορίου, το μενού “Best Of” 2025 διατίθεται σε εκδοχή degustation και à la carte, ενώ νέα πιάτα αποκλειστικά à la carte τιμούν τις φωτεινές, ζωηρές γεύσεις της εποχής. Διαβάστε περισσότερα.