Skip to main content

Restia Culinary Soirees: Η απλότητα στο πιάτο επιστρέφει στην Κέρκυρα

Μετά την επιτυχία της πρώτης χρονιάς, ο γαστρονομικός θεσμός επιστρέφει ανανεωμένος, αναδεικνύοντας τη νοστιμιά της απλότητας στο Restia

Με φόντο το πανέμορφο νησί των Φαιάκων, τα Restia Culinary Soirees επιστρέφει για δεύτερη χρονιά και επανασυστήνει την πολυτέλεια μέσα από τη νοστιμιά της απλότητας, σε καλοκαιρινές βραδιές που παντρεύουν την υψηλή γαστρονομία με την αύρα του Ιονίου. 

Στο μαγευτικό τοπίο του Αλμυρού, με το Ιόνιο στο βάθος, το Restia στήνει φέτος ξανά το σκηνικό για μια σειρά γαστρονομικών συναντήσεων που έχουν στόχο να μας θυμίσουν πόσο καθηλωτική μπορεί να είναι η απλότητα στο πιάτο, όταν την υπογράφουν κορυφαίοι σεφ.

Με την επιμέλεια του Executive Chef Μίλτου Αρμένη και τη συμμετοχή έξι καταξιωμένων Ελλήνων σεφ, κάθε soiree είναι και μια διαφορετική εμπειρία. Οι Χάρης Νικολούζος, Περικλής Κοσκινάς, Μανώλης Παπουτσάκης, Μιχάλης Χάσικος, Γιάννης Μπαξεβάνης και Γρηγόρης Χέλμης δίνουν το δικό τους γευστικό στίγμα σε βραδιές που δεν είναι απλώς δείπνα – είναι αφηγήσεις με υλικά, τεχνικές και έμπνευση. Διαβάστε περισσότερα.