Skip to main content

Ο Θάνος Φέσκος ξαναγράφει τη γεύση των Κυκλάδων

Ο ταλαντούχος σεφ που τα προηγούμενα χρόνια αποτέλεσε ίσως το πιο δυνατό μαγειρικό δίδυμο της πόλης με τον σεφ Γιώργο Παπαζαχαρία στο πολυβραβευμένο Delta restaurant, πλέον χαράσσει νέα πορεία, επαναπροσδιορίζοντας τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα μέσα από το Lure και το Parōn.

Με δύο αστέρια Michelin και ένα Green Star στο παλμαρέ του, ο σεφ Θάνος Φέσκος βρίσκεται σίγουρα ψηλά στη λίστα με τους πιο επιδραστικούς σεφ της σύγχρονης γαστρονομικής σκηνής της Ελλάδας. Τον Ιανουάριο, η αποχώρησή του από το Delta Restaurant, το μοναδικό εστιατόριο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα με δύο αστέρια Michelin και ένα Green Star, ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία, ωστόσο ο ίδιος είχε ανακοινώσει ότι ήταν πλέον έτοιμος για νέα γαστρονομικά ταξίδια, ευχαριστώντας πάντα την ομάδα του Delta. Διαβάστε περισσότερα.