Το 2021, όλα τα βλέμματα των ανθρώπων της γαστρονομίας στράφηκαν στη Νέα Υόρκη και το Eleven Madison Park, το κορυφαίο εστιατόριο της Νέας Υόρκης βραβευμένο με 3 αστέρια Michelin, όταν ανακοίνωσε ότιθα σερβίρει πλέον αποκλειστικά plant-based μενού, ποντάροντας και κερδίζοντας με vegetarian και vegan προτάσεις. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει το πρώτο plant-based εστιατόριο στην Ιστορία που αποκτά και διατηρεί τρία αστέρια Michelin, ενώ σερβίρει μια κουζίνα που έχει θετικό πρόσημο στο περιβάλλον. Ο εγκέφαλος πίσω από όλο αυτό το εγχείρημα είναι ο Daniel Humm, σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου που… τόλμησε να «πρασινίσει» με αυτό τον τρόπο και να βγει κερδισμένο. Διαβάστε περισσότερα.