Οι επιστήμονες έχουν αποκωδικοποιήσει τη φυσική διαδικασία που λαμβάνει χώρα στο στόμα όταν τρώμε ένα κομμάτι σοκολάτας, καθώς αυτό αλλάζει από στερεό σε λείο γαλάκτωμα που πολλοί άνθρωποι βρίσκουν εξαιρετικά ακαταμάχητο. Αναλύοντας κάθε ένα από τα βήματα, η διεπιστημονική ερευνητική ομάδα στο Πανεπιστήμιο του Λιντς ελπίζει ότι θα οδηγήσει στην ανάπτυξη μιας «νέας γενιάς» σοκολάτας που θα έχει την ίδια αίσθηση και υφή, αλλά θα είναι πιο υγιεινή για όσους την καταναλώνουν. Διαβάστε περισσότερα.
Δημοφιλή
Εορτολόγιο: Μεγάλη γιορτή σήμερα - Ποιοι γιορτάζουν 24 Ιουνίου
Ισραήλ - Ιράν: Βρισιές Τραμπ σε ζωντανή μετάδοση (βίντεο)
Ο πόλεμος των 12 ημερών τελείωσε: «Ιστορική νίκη», πανηγυρίζει ο Νετανιάχου - Νέα εποχή με στροφή ισχύος στο Ιράν
Τραμπ: Και το Ισραήλ και το Ιράν παραβίασαν την εκεχειρία
Στενά Ορμούζ: Δύο κινεζικά supertankers, παρέκκλιναν της πορείας τους μετά από εμπλοκή των συστημάτων πλοήγησης